tysdag, november 11, 2008

Eg er overvelda!!

Ja eg kan ikkje seia anna...eg bøyer meg i støvet! eg er heilt imponert over den responsen eg fekk på julekrybba mi!! TUUUSEN TUSEN TAKK!!! Til alle kjekke folk som har kome med så flotte kommentarar!! Eg kjem på besøk til kvar og ein det kan eg love!!Denne blomen er til alle dykk der ute som skrytte så veldig av julekrybba mi!!! Må jo seie at eg etter dette har vurdert å starte eit limekurs for julekrybbe-entusiastar....hihi...haha...hoho...Neidå eg kan vel ikkje kvile på lauvbæra så frykteleg lenge tenkjer eg...Men for alle de som har lyst å lage/lime saman ei julekrybba så berre gjer det! Ikkje var det vanskeleg heller, for dei som lurte på det...(eg gjer ALDRI noko som er vanskeleg...!Haha!). Det einaste tipset eg kan kome med er at det er lurt at kvistane er frykteleg tørre, for då knekk dei så mykje lettare...iallefall på denne tida av året...

I dag på fridagen min så tenkte eg å fylle ut julegåveboka mi...eg har ei lita bok som eg har skrive opp kva eg har kjøpt til kvar og ein sidan 1989...(!!) Ja det er sant...det har berre blitt sånn...kvar einaste år så har eg lurt på kven eg skal kjøpe pakker til...hihi..og då finn eg fram boka og der står jo alle namna. Nokon har sjølvsagt komme til oppigjennom åra og andre er borte...men kjekt er det å sjå kva eg har funne på opp igjennom..haha. Det er mykje rart kan eg love...tjhi!

Ynskjer alle som ein, ein strålande fin dag!!!
Stor klem til alle!!!


10 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Først: Tusen takk for blomstene!
De tar jeg med meg til min nye blogg, som jeg har laget bare for utmerkelser og slike gode hilsener som denne.
Så må jeg si at JEG er imponert!
Tenk at du i alle disse årene har skrevet ned hva du har gitt folk til jul! Det var kjempelurt!

Ha en flott dag, du også!

Magdalena sa...

vakkert bukett,- og liket så god stallen du laga...
klem, magny

Rosa sa...

Ei slik bok har eg òg, men den har på langt nær så lang fartstid. Har faktisk ei bursdagsbok til kvar av jentene òg, der eg skriv korleis dei vart feira, kven som kom og kva dei fekk. Ja, og så kva vèr det var på bursdagen :) Veldig kjekt å sjå tilbake for kvar gong eg skal skrive inn noko nytt!

God tysdag til deg - håpar fridagen vart god, og gåvelista full! (men at lommeboka ikkje vert tom av den grunn, hihi)

mali-mo sa...

Ja, eg tror eg får prøve meg på en krybbe etterhvert, selv om eg begynner å få en lang liste med ting som skal gjøres bare eksamene er over hehe.

Så koselige bilder det var fra deg idag. Og den julegaveboken; jeg bøyer meg i støvet! Både over at du har kommet på en sånn god ide, og at du har fulgt den opp i så mange år!!!!!!

Jorunn sa...

Så lurt med en slik julegavebok! Hvis du vil, så ligger det en utfordring til deg på siden min :0)

Blå-hvit samlemani sa...

Jeg skal jammen meg lage meg en liten stall jeg og. Likte så godt din, det var en helt knallbra ide. Jeg har nettopp kjøpt meg julekrybbe figuer...de er litt små, men jeg kan jo lage en liten stall....

koselig blogg! Kommer gjerne igjen!

Blåbærpai sa...

Ville berre sei: ha ein strålende dag !Fina vèret her!:-)

Gamlå sa...

Tusen takk for blomsten den var fin!! Ikke rart du fikk mange fine tilbakemeldinger på krybben den.

Ha forsatt en fin kveld

hilsen Gamlå

Fjordheim sa...

takk for flotte blomster. Rosen du fikk var vel fortjent.
Jeg bruker også å skrive opp hva jeg gir i julegave. Litt kjedelig å gi det samme flere år på rad. Klarer ikke å huske slik.
Ha en riktig gosd dag :)

eba sa...

Den julekrubba var nydeleg! Flott ide og svært dekorativ! Så lurt med julegåvebok. Nesten rart at ikkje eg har det, eg som eeelsker bøker ;)

God helg!