søndag, mars 23, 2008

Skap med ny farge...

Kan nett visa skapet mitt som har fått ny farge... Sidan eg kallar meg sjølv ein innredningsblogg (hihi), men det er visst mest kvist og muffins her inne for tida...(tjihi) Men eg malar litt innimellom, altså. Skapet vart ikkje kvitt denne gongen (men kanskje neste gong??), må nett prøva litt forskjellig, no har eg iallefall prøvd knall blå ei stund, og det vart litt mykje...Slik såg det ut før:Eg synes faktisk det var litt tøft med ein gong...fekk ei kjensle av å vera litt vågal...(hihi)


Men slik vart det altså no:

Litt prega av påske framleis, men eg synes denne fargen var rolegare og passa betre til alt anna her inne...Men som de ser, eg driv ikkje å pussar og sånn før eg målar...neidå her dreg me fram kosten akkurat der skapet står og målar i veg....

Litt påske att framleis...men ting har roa seg litt her, for eldstemann er reist åleine på hytta (!!). Jadå, det er 3 timar å gå på ski og ingen elektrisitet, så den guten er tøff! Men me har litt mobildekning, så me kan nå han og han oss om det er noko...(ellers hadde ikkje mor sove godt om natta, nei...). Vart ingen hyttetur på resten av familien, for det vart rett og slett for kaldt. Nede i -20 på fjellet her, så me ventar til ei helg i april tenker eg, når det er godt å sitje i hytteveggen og sola varmar litt meir! Men frisk luft og skiturar det har me likevel!

Klem

6 kommentarer:

Anonym sa...

See here or here

BeBe`s blogg sa...

Masse fint på bloggen din, har ikke vært her før, men kommer helt sikkert innom igjen.:)

Anonym sa...

Så flott skapet ditt vart!! fant deg inne hos feen..flott blogg du har så her kjem eg garantert innom igjen :o)

Rosa sa...

Åh, den fargen var knallfin!
Men må no flire litt av "mal der skapet står"-taktikken ;)

Håpar alt går vel med eldstemann på hytta - skikkeleg friskus!

I eit hus i ein dal sa...

Hei vennen!
Kjempefint skåpet ditt vart..
Sei om du treng kaka el noko til sundag!
Klems:)

Tone sa...

Hei på du!
Kjempefin blogg du har! Nå har jeg kosa meg med å gå igjennom hele. Alltid like gøy når man kommer over en ny blogg som treffer et eller annet i deg :-) Ha en fortsatt fin uke, :-)