tysdag, november 04, 2008

Netthandel...

Julefølelsen har definitivt slått innover heimen i det siste...eg fekk vel i tillegg eit ørlite glimt av panikk då det verkeleg gjekk opp for meg at det berre er 3 og ei halv veke til fyrste advent!!! Hjeelp!!...For ikkje å snakke om at det berre er 7 veker til jul!!!!

Og eg er ikkje begynt enno....!!! Då er det godt å ha internett!! Ja for eg kasta meg over dei nettbuikkane eg kom på og bestillt 3 pakker...phu..berre for liksom å ha starta julehandelen...då roa eg meg ned og pusta letta ut...Pakkene er komen på toppen av skapet, der ligg dei å ventar på resten...


Det kan jo ta si tid...For når me bur her langt ute på landsbygda og har 80% jobb då kan det gå på helsa laus dette med julehandel!
Men verda har verkeleg endra seg for oss (les:meg....haha!)etter at internettbutikkane byrja å koma. No kan eg stille og roleg sitje her heime å få til litt av førebuingane iallefall...Men for all del det er jo ikkje alt som berre kan kjøpast! Mykje vil eg lage sjølv og kose meg med...og mange av pakkene er det jo morro å gå å handle på butikk!! Men eg er glad i hobbybutikkar på nett og slike plassar der eg får tak i ting eg skal bruke til å lage/pakke inn osv...


Og så er det frykteleg praktisk å kjøpe barneklede på nett!! Og ettersom kulda har byrje å setje inn her, og gamle-dressen til vetlatrulto var begynt å krype oppover leggen...så måtte me få tak i ein ny... Denne dressen er eg veldig fornøgd med! Den er kjøpt i ein dansk nettbutikk: Bambino...Den var passe tjukk med ein nydeleg farge synes eg...vindtett og vanntett sjølvsagt.

Ha ein kjempefin dag!!
8 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Ja, internett er en hendig sak.
Ser at du har funnet butikker der, og bruker dem og er fornøyd.
Joda, jeg har prøvd netthandel, jeg også. Kjøpte mobiltelefonen der, og blekk til skriveren min.
Men jeg har ikke kjøpt julegaver på nett enda.
Fint at du fant kjeledress til lillepia.
Ha en fin dag!

Therese sa...

Her begynner gavelagingen i kveld, men først må vel gavelisten på plass. Tror nok det blir en tur til storbyen for julehandel, i år som i fjor :)

Ann Helen sa...

Falt pladask for skapet du har pakkene på jeg da!! Fantastisk nydelig - et sånt er jeg på jakt etter, men det ser det ut til at oppkjøperne på loppisene jeg har vært her også er.. Sukk.
Så flott dress! Molo har så mye herlig. På Bambino har jeg også handlet mye, to Ticket dresser har jeg hatt til lillemor derfra. Danskene kan det, helt enkelt:)

Haust sa...

Ja, takk og pris at det finst nettbutikkar, ikkje moro å springe i butikkar med ein liten baby på slep i julestria heller...! Og så er det jo så spanande å få pakkar i posten stadig vekk! :D

Pakkane dine er forresten skjønne, der dei ligg og ventar...

mali-mo sa...

Ser at jeg ikke er den eneste som er overbegeistret for skapet ditt ;) SUKK....kjempefint!

Nettbutikkjulehandel ja, det har jeg ikke prøvd, ennå. Men det var jo en god ide da, tror kanskje jeg skal prøve det på noen av pakkene iallfall. Godt tenkt!

Dressen var kjempefin. Kjøpte ticket dress til lillemalien nett og den har akkurat samme farge tror eg. Med matchende eccostøvler så ble hun så fin att. Eg skulle vel strikket en lilla lue og votter og kanskje hehehe. Men så var det tiden da ;) får bli etter eksamen.

No er det litt pensumskumming før kjærleiken tar til på tv2:) Ha en fin kveld (her er det tv og sjokoladekake resten av kvelden. Ingen slanking idag heller gitt heheee).

by Siv sa...

Så bra at du er komt igang!!!
Internett er en grei ting, hva gjorde vi uten det egentlig?
Ha en finfin kveld
*Siv*

Karen sa...

Hei!

Kikar inn på bloggen din av og til! Så mykje fint! Dressen frå Bambino var heilt skjønn.. .lurer litt på grønn til minstemann her.. Ha ei fin veke!

Miamor sa...

VELDIG praktisk dette med netthandel ja!! Litt skummelt også med bare et tastetrykk..så pling..er det gjort!! her har helgefreden senket seg! huset lukter nyvaska..og er det!! Og popcornlukt fyller huset!! ha ei finfin helg!!!