onsdag, mai 12, 2010

I`m back!
Det vart jammen eit laaaangt opphald her på bloggen!! Igrunnen var det IKKJE meininga, men tida har berre ikkje strekt til! Eg har vore ei veke i vakre nydelege England...hmmm...og lengtar litt tilbake allereie...

Eg har faktisk vore på skuletur, denne gongen som foreldre saman med eldstejenta og klassen hennar. Det viste seg å verta ein super tur, med kjekke ungdommar og veldig kjekt opplegg. Me hadde buss og reiste rundt, vart guida overalt og fekk utruleg mange kjekke kulturelle opplevingar!


Men no er det tilbake til jobb og hus og heim. Knall-kjekt å kome heim til vetle dokkemor då! Og sjølvsagt fekk ho litt forskjellig frå kofferten til både mor og syster...men ho hadde kosa seg sånn med pappen, at nattestid skrik ho berre på pappa! Eg får ikkje røre ho...me får håpe det går fort over!

Sidan eg ikkje har gjort så mange sprell på interiørfronten den siste veka, kan eg nett vise at eg sydde ei pute til ute-benken før eg reiste..vart kanskje litt "forvirrande" med dei stripene?? Me får sjå kvar den endar til slutt. Stoffet er kjøpt på Stoff og Stil i Åsane.


Eg kunne ikkje dy meg...MÅTTE berre vise eit bitte lite glimt av Scarbrough...


No gjenstår det berre å få huset tilbake "i orden", det er rart det, korleis det ser ut når ein mann får lov å bestemme ALT i ei heil veke...hihi...

Snakkast snart...

PS bileta fyrst i innlegget er frå arkivet...noko å lengta etter...snart er det sommar!5 kommentarer:

Katla sa...

Nydelige bilder!

Velkommen til bake igjen :)

mi-rachel sa...

velkommen tilbake.
for et nydelig sted du har vært.
elsker sånne smale striper..men jeg blir veldig fort svimmel/forvirra av det. måtte bytte ut sofa trekket her hjemme pga det;)

Therese sa...

Jeg tror det er de færreste menn som føler en like stor trangt til å rydde og vaske som det vi kvinner gjør ja *lol* Så fint at dere hadde en god tur, det er ofte gull verdt å komme seg litt unna dagliglivets kjas og mas slik. Så er batteriene ladet opp igjen til sommerferien kanskje? :)

Jeg har forresten frekventert bloggen din heftig nå en times tid og lånt med meg noen bilder. Jeg har så lyst til å skrive et lite innlegg om den koselige bloggen din inne hos meg og lurte på om det er greit at jeg bruker noen av bildene dine til det? :)

Håper du får en fin torsdag :)

Therese sa...

Supert, tusen takk :)

Patina-H sa...

Å, no fekk eg minner frå 9.klasseturen eg hadde til Scarborough :) Fin koselig liten by. Det byrjar å¨verta nokre år sidan det no.... ;)
Ynskjer deg og dine ei god helg vidare !