søndag, desember 05, 2010

Ein liten smugkikk..

Aller fyrst må eg få takke for alle dei supre kommentarane og gratulasjonane i førre innlegg!
Eg er rørt og aldri så lite stolt over å "kjenne" så utruleg mange kjekke bloggarar der ute!!
Tusen takk!
 Denne knallfine Arne&Carlos-julekula er laga av storasysto mi. Eg var så heldig å få den til bursdagen min!

Fantastisk at det går å strikke slike kuler, synes dei er utruleg flotte i alle dei ulike mønstra som finnes...

Eg har enno ikkje heilt funne ut kvar den skal henge, for den MÅ bli sett...

 Og her kom ein aldri så liten smugkikk på nya-kjøkkenet vårt! Vetla trulto og meg har baka pepperkaker i helga. Ho står berrføtt i stilongsen...men det er vel slik det skal vera...haha

 Alt er nesten på plass, iallefall er det ryddig rundt meg no.... Men ventilatoren manglar røyr og me ventar på ny komfyr, så den heilt store finishen må vente litt.

Men til no er me veldig fornøgde med kjøkkenet! Det kjem frå IKEA og er i mørk grå med høyglans...difor eit aldri så lite glimt av fotografen i skuffene..haha...(og eit malingsspann ser eg...jaja).

Det er verkeleg herleg med stoor diskplass og djupe skuffer!
Kjekt å bake på ny disk.

Jepp, då var det jobb og full rulle i morgon...
Håpar du får ei fin fin veke!9 kommentarer:

Hyttehuset sa...

Å fy søren kor stilig dette ser ut. Kjempespanande. Gler meg til resten! Og det stativet du har til koppane diggar eg. Mannen her seier at eg får lov å springe og kjøpe det straks... (he he), men kor spring ein då?

Ha ei herleg veke.

s h i n e d e s i g n sa...

Så flott kjøkkenet ditt er!! Det er jo så deilig når alt etterhvert finner sin plass igjen etter en byggeperiode. Julekula var knallstilig, jeg skulle ønske jeg kunne strikke (eller at det fantes et mønster for oss heklere!). Fin ny uke til deg. Klem fra meg.

Hanne sa...

Såfint kjøkkenet blir! Du har en veldig fin blogg! Liker den enkle, personlige og sjarmerende stilen din. Og for en nydelig julekule! En fin førjulstid til deg og dine.:)

victoria (huset i byen) sa...

Så herlig kjøkken, ser kjempe lekkert ut, og gleder meg til å se resten.... Ja de julekulene er kjempe flotte, skulle gjerne ha laget noen av de selv....
Ha en flott ny uke
klem victoria

Anonym sa...

jeg vil også ha ei slik storesøster som strikker julekuler til meg!!! Ja jeg har vel alltid ønsket meg en storesøster jeg da - eldst som jeg er - kjempe fine er de kulene i allefall!!
Og kjøkkenet ser råflott ut - høyglans er rå kuult!

mi-rachel sa...

stilig kjøkken. og veldig fine julekuler!

Line Katrin Moe sa...

Kjøkkeninnredninga ser kjempeflott ut. Gleder meg til å sjå sluttresultatet:)Og så heldig du er som har fått så fin julekule.

PillePalle sa...

Å, jeg bare digger disse kuler. Gratulerer med dagen i etterkant. Ha en fin dag videre. Klem fra PiPa

paula sa...

hello Nora! I like your blog a lot! I am from Uruguay, mother of 3 me too. Here is hot in Christmas, so different buy we love it too.