onsdag, desember 10, 2008

Ny sopp i hus...

Kanskje ikkje så veldig innbydande overskrift, men men i dag var eg ikkje meir oppfinnsam...haha. Men eg har altså fått ny sopp, eg fant desse søte små klype-soppane på den lokale landhandlaren, der dei forresten av maaassse fin gammal vintage julepynt...(som eg nesten har kjøpt alt av...hihi). Eg elskar julepynt frå 50-60-og tidleg 70-tal....

Eg har festa dei litt rundomkring..men dei landar nok saman med konglene trur eg, til slutt...

Ellers har me hatt eit strålande vintervêr her omkring, med litt lett snødryss og kulde som held snøen der den skal...Dette hjelper både på foto-lyset innomhus og på humøret utomhus... Synes det er utruleg lite snø som skal til før alt er så mykje ljosare og trivlegare! Tilogmed det å kome seg ut ein tur etter jobb er lettare, når det ikkje er så bekmørkt og svart....


..Og trultemor likar seg i snøen, me har ein bitteliten bakke i hagen som er akkurat passeleg å sende ho åleine ned på akebrett...og ho hyler av fryd!
Håpar jolestemninga er på veg inn i heimane rundtomkring!! Tenkte eg skulle bake litt snart...berre ventar litt på motivasjonen og den rette oppskrifta...hihi..
Tudelidu!!
9 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Så koselig du skriver!
Koselig trulte du har også!
Og de soppene pynter jo vakkert opp i heimen.
Ha en fortsatt fin førjulsid!:)

Hulda sa...

Så flotte de soppene var! har ikke sett slike før. De var virkelig søte. Liker også så godt gammeldags julepynt.

Orlaug sa...

Kjempefine soppar, og so smart med klype på. Det var landhandlaren sin, det....som har so fin julepynt.

Den gode feen sa...

FANTASTISK fine soppar. Det er nesten så eg ikkje klarar skrive samstundes som hjerta gallopperar. Er desse nye eller er dei gamle? Skulle svært gjerne hatt ein lokal landhandel med gammal julepynt eg også. Men eg får takke meg til overprisa kuler på QXL ;) Dødstøffe soppar iallefall. Ha ein finfin kveld :)

SynnePynne sa...

Dei soppane dine var kjempe kule, utruleg ka dei har på den butikken. Kjekt å sjå at de har fått litt snø og, her hos oss ligg de ca 10 cm, håper det held seg over jul, må gjerne komma litt til og. Her borte er me akkurat ferdige med litt feber og er i bhg igjen i dag. Så i ettemiddag trur eg me må ut i snøen litt.
Snakkast

Tea Kristin sa...

For noen herlig søte sopper! :D :D Det var ordentlig nostalgisk julepynt!

Er såå enig med deg i at det er herlig når verden blir litt hvitere og lysere av snø! Det er ordentlig deilig at det ikke er så bekmørkt lenger!! :)

Ha en strålende adventstorsdag! :) Klem

mali-mo sa...

For noen utrolig fine sopper! De skulle jeg jammen meg gjerne ha hatt her hjemme...ørlite misunnelig kjenner jeg ;) Kjempefine bilder. Og herlig bilde nederst her! Misunner deg snøen og lyset ;) Her har vi iiiiiis (og nesten lårhalsbrudd på meg. Eller er eg litt ung enno?)

God helg!!!!!

Jorunn sa...

Sier meg hjertens enige med de andre over her, de soppene er kanonstøffe!!
Tror jeg må lete i bestemors julepynt etter noen sånne. Kanskje jeg finner :)

Ha ei framifrå 3. advents helg!!

Klem

pepperkverna sa...

Herlige sopper! Hege