søndag, desember 14, 2008

Søndag...


Så var denne helga snart over òg... I går vart me på ein liten handletur og fekk unnagjort alt småplukk som stod att. Inkludert å kjøpe sviblar....det må eg ha til jul! Eg hadde nokon allereide, som er var så flink å lagre kaldt leenge, men så i starten av desember berre måtte eg ta dei inn i varmen...og då går det som det MÅ gå...dei sprett ut! Men det er jo eigentleg berre kjempekosleg då! Og gjev meg ein god grunn til å kjøpe fleire...hihi...
Den svarte vasen øverst her vart òg med meg heim, synes den var utruleg fin! Og oppi der passa det akkurat med ein nyinnkjøpt svibel...(som vart med inn i varmen med ein gong...)

Om nokon lurar på når eg skal til å bake til jul, så lurar eg litt sjølv òg..haha...i år veit er rett og slett ikkje om eg gidd! Ja eg seier det rett ut...
Men eg har faktisk laga litt pepperkaker...ny oppskrift i år..og den var IKKJE så god som eg trudde...difor ligg halve deigen i kjøleskapet og eg lurar på om den berre skal få ligge der litt til...haha..
Kanskje, men berre kanskje eg skal lage litt berlinerkransar....og risbollar...(det vert iallefall oppete...) Men ellers kjem eg til å sitja her i gyngestolen min å drikka litt kaffi og sjå ut på den lette snøen og berre nyta freden på ein søndag...trur eg...tjihi...
Håpar du heller ikkje er av dei som stressar!!
Ikkje gløym å kos deg iallefall!!

4 kommentarer:

Brit. (lille meg) sa...

Nydelige svibler! Jeg har ikke kjøpt juleblomster enda, jeg.
I dag er det kald, sterk vind her. Det frister ikke til å gå ut.
Men det er nydelig vær, det er bare vinden som er ekkel.
Nydelige solopganger og solnedganger om dagene nå.
Tok bilde av soloppgangen i morges, men måtte også få med de fine røde skyene som er nå. De har ikke kommet på bloggen ennå.
Pepperkaker liker ikke jeg, det har jeg aldri gjort. Så det blir aldri laget i mitt hus.
Jeg er stort sett ferdig med baksten, trenger ikke stort. Men synes jeg vil ha litt, i tilfelle noen skulle komme på besøk.
Ønsker deg en fortsatt fin 3. adventsøndag!:)

mali-mo sa...

Herlig innlegg ;) Om jeg stresser??!!! Hahaaa, ikke denne jenten nei. Bare ta deg en tur inn i juletiden min og se ;)

Men jeg får da gjort ting likevel. Vi har lutet og oljet det nye kjøkkengulvet i helgen, og det ble knallfint. Kan vel ikke akkurat kalles juleforberedelser kanskje, men det var noe jeg hadde sett frem til med litt spenning og mest forbentning lenge. Har ikke prøvd sånn lut før, og ble kjempefornøyd over resultatet.

Imorgen er det julehandel...etter tannlegebesøk! Urk! God ny uke!

Brit. (lille meg) sa...

Hei, Noralill. Jeg har en liten oppmerksomhet til deg på nybloggen min: http://bkverndal.blogspot.com
Fordi jeg liker bloggen din!
Ha ei fin uke!

hjemme bra sa...

Hei.
Så koselig svibler!
Jeg har to i stua, som holder på å blomstre.
Jeg må bare si at du er så flink til å ta flotte bilder!!!! De er en fryd for øyet!

Jeg har baka julemenn (som er oppspiste), og peanøttkjeks (de liggen trygt i fryseren - tror jeg...), og i dag har jeg og en venninne og barna bakt pepperkaker. Jeg tok ikke den oppskriften jeg har brukt tidligere (husker aldri hvilken det var som var den gode vi brukte i fjor...). Og så har jeg kokt knekk i kveld. Det er slikt som jeg liker godt!
Regner med at det blir litt mer baking. Mannen i huset bruker å komme i gang med baking de siste dagene før jul - når han ser at jeg ikke har laget de sortene han vil ha...

Kos deg i gyngestolen med kaffien din du!

Nå går kveldene med på å lage julekortene ferdige....