laurdag, august 21, 2010

Hald dykk fast...

No har eg verkeleg leita i "arkivet"...Måtte prøve å finne bilete som kunne dokumentere endringane me driv på med for augneblinken. Det kjem altså eit påbygg hjå oss, ikkje stort, men stort nok i massevis for oss!
Dei to fyrst bileta er teke for nokre år sidan, og viser korleis alt var før...

I fjor bygde me pergola med tak over den eine uteplassen vår...SÅ kom me på at me skulle byggje ut kjøkken, gang og få eit ekstra rom nede i 1.etasje...

Då måtte det litt roting og graving til...phu...PS legg merke til ei lita dokkemor sitjande nede i grøfta, omtrent midt i bilete..hihi. Ikkje alle av oss som synes det var så dumt med "sandkasse" i heile tunet...


...men så kom støypen...det likte eg mykje betre!Og så langt er me komen i dag! Bilete til venstre viser der inngangspartiet kjem til å koma...bilete til høgre viser uteplassen, med altandør frå det som skal bli det nye kjøkkenet, rett ut i hagen...


Tok like godt med eit bilete frå innsida...hihi.. Me får altså eit kjøkken som er bortimot tre gonger så stort som det me har! Men det seier meir om kor lite det er i dag...hihi..gledar meg..

Etter alle desse "stygge" før-bileta, måtte eg berre ta med eit bilete av ei av dei nyydelege rosene frå hagen!
Huskar ikkje namnet på den...men fin er den...

Dagen i dag har gått med til rydding i hagen og ferdigstilling av den nye verandaen på andre sida av huset. Kjekt at noko er ferdig!

Kos deg, og ha ei fortsatt fin helg!

11 kommentarer:

Rosa sa...

Hurra for det som er ferdigt, og hurra for det som er på gang! Det ser jo ut til å verte heilt supert, syns eg.

Nydeleg vakker rose til slutt! Rosebuska mi tålte ikkje vinteren, me hadde, men kanskje eg må prøve å skaffe meg ei ny?

Nyt siste rest av helg!

Skjerstad sa...

Oi som dere holder på ;) Ser at det blir veldig bra :) Gleder meg til å se resultatet ;)Rosene er jo så fine nå , og så lukter de så godt ;)

Ha en fin dag i morgen :)

Anonym sa...

d
e
j
l
i
g

b
l
o
g

... agneta, sverige

Anonym sa...

SPENNENDE!!!!

nr14 sa...

Selv om det er litt rot og styr nå så blir det desto bedre når det blir ferdig. 3 ganger så stort kjøkken må jo bli helt herlig:)

Ha en fin søndag:)

Jannicke sa...

dette kommer til å bli bra! Et kjøkken som kan ganges med 3... wow :o) er det håp om at det blir ferdig før jul? Gleder meg uansett til å følge prosessen!
Takk for hilsen til meg. Joda - lilebror er en kjekk og ryddig liten kar :o) verre er det med storesøs.. hun er en rotete kunstnersjel, som tenker aller best med diverse klær og skolesaker liggende lett henslengt over hele rommet... så jeg har rett og slett fått en av hver - på alle åter :o)
ha en fin søndag - jeg nyter et stille hus, mens regnet øser ned utenfor og varsler om at dette blir en skikkelig inne-kose-dag :o)
Klem J.

Glede sa...

Så utrolig spennende! Det må jo bli herlig å få et større kjøkken! ;)

victoria (huset i byen) sa...

Så flott det blir, og kan tenke meg det blir deilig med større kjøkken, har selv et lite og kunne godt tenkt meg et større, men blir ikke i dette huset.... Blir spennende å se framgangen....
Ha en flott søndag
klem victoria

Magdalena sa...

kjære vene,så kreative dere er...!! dette blir flott! men likte godt uteplassen også...
lykketil, (ikke mist motet underveis du da...)
klem,magny

Anonym sa...

Trur da blir litt for stort!

- trulte

Anna sa...

Spennende:-)