tysdag, august 03, 2010

Snart kvardag...


Då var me kome att frå ein flott tur i fjellheimen! Dokkemor gjekk og gjekk, utruleg flink, ikkje så rart kanskje når ho har førebilete som storasysto si...

Hytta ligg ca 1 -2 timars gange inn på fjellet (alt etter kor tungt du ber på ryggen). Me brukte godt tre timar inn og tre timar heim, slett ikkje verst for ein 3-åring!


Men etter ein slik tur er det alltid mykje å gjere når ein kjem heim, alt skal vaskast og tørkast (ikkje lett når regnbygene går tett over huset her...). Ikkje nok med det, men eldstemann kom uventa heim etter godt 14 dagar på loffen, då var han lei og ville ha ei god seng og dusj kvar dag...hihi..han sit nok att med masse lærdom etter ein slik tur.

Ferien er på hell, skulestart er rett rundt hjørna, og dokkemor startar så smått i barnehagen att denne veka. Og eg tek ein tur på jobb for å klare opp i hovudet..hihi.

Bileta for dagen er frå ei av dei nye mattene eg har kjøpt (skal ligge i den nye gangen som ikkje er bygd enno...phu). Synes dei er fine desse mattene i bast...(eller kva det heiter?), dei kjem frå Bloomingville. Den fine duken i brunt, rosa og oransje er kjøpt på ein bruktbutikk, herlege fargar!

Ynskjer alle som er innom ein super dag!
Klem

2 kommentarer:

☆Therese sa...

For ei flink lita snuppe! Å gå i tre timer er en bragd for en 3-åring :) Tror jeg hadde hatt problemer med mine, på snart 10 og 8, hvis de skulle gå såpass lenge :)

Stilig matte i bast, liker dem og duken har jo herlige farger!
Ha en deilig dag og nyt de siste sommerdagene.
klem

Skjerstad sa...

Hei :)
Jeg liker bloggen din :) Her vil jeg komme innom flere ganger :)Fin duk og matte . Imponert over 3 åringen ;)

Ha en fin ferie videre :)