tysdag, juni 09, 2009

2-årsdag...

Rullekake med bringebærkrem som bursdagskake..nammm

Men festen er over og toåringen var storfornøgd med alt. Sidan me hadde selskapet på søndag så måtte ho få alle pakkene då òg... Og dagen starta sjølvsagt med pakkeopning. Kjolen ho har på er strikka av besto og kom i fyrste pakka me opna. Då vrengde ho av seg det ho hadde på og ville ta kjolen i bruk med ein gong...forståeleg nok! (Sjå labbar og bukse under...haha)

Må forresten helse over fjellet og takke for flott presang! Og ikkje minst all hjelp med å få "rette" fargen på pakkene hihi... Me hadde hagefest i år òg.
Familien møtte trufast opp for å feire dagen saman med oss, kjekt! Heldigvis har me ei hagehytte der me kan ha all mat innandørs, det er jo fint både om det er for mykje sol eller om det skulle koma regn.Alt eg hadde av plast-utstyr måtte tas i bruk i eit barne-kombinert-hageselskap...Sjokoladekake, med hjerter frå Traktøren..Men gjestene måtte sitja ute, og det skulle berre mangle...me hadde eit kjempefint vêr.


Til og med leikene fekk lufta seg litt. Medan mor laga til hageselskapet ute stod 2-åringen og kokkelerte i det provosoriske utekjøkkenet sitt. Ho fekk nemleg komfyr med pannar og diverse koppar til bursdagen...


No er kjøkkenet flytta til eit meir permanent sommarkjøkken i garasjen vår..(Det er vel strengt tatt ingen garasje, for bilen er ikkje der). Men på den måten kan ho få lov å sutle litt med både vatn og anna i kjøkkenet sitt. Og det har ho gjort i dag...


Ho fekk masse fint til bursdagen, og noko av det skal eg knipse til neste innlegg...No må eg jobbe litt att...

Kjem snart att..

17 kommentarer:

Tove sa...

Det hørtes og så ut som en kjempedeilig bursdagsfest:) Deilige kaker, fint vær og fornøyd bursdagsbarn..Bedre kan det vel ikke bli:

klem

mali-mo sa...

Så ut som en kjempeflott bursdag for vesletrulten din ;) Søt i kjolen sin, den var jo så flott, skjønner godt hun måtte bruke den emd en gang ;)

Moromt det, at du og har en som vil være tre. Lillemalien går og venter på å få ha bursdag (om et halvt år). Hun er nemlig helt klar på hva som skal være inne i pakkene: HEST (en sånn som Emil har) og rosa to-hjul sykkel. Så det så :)

Nyt sommerdagen!

mi-rachel sa...

søte bilder og søt kjole.

Brit. (lille meg) sa...

Det ser ut som det har vært en koselig dag for alle. Kjolen var veldig fin, skjønner godt at hun ville ta den i bruk med en gang.
Hyggelig at det ble godt vær, så dere kunne være ute.
Takk for at du delte denne dagen med dine bloggvenner også!
Ha en fin dag videre i dag!:-)

Jannicke sa...

For en nydelig strikekjole! Klart den måtte på med det samme,
skulle bare mangle ;o)

Herlige bursdagsbilder...

Klem J.

BO sa...

Gratulera med stor dag! Min er i morgon, så eg synes jo dette er verdens beste bursdagstid, om ein blir 2 eller 36!!! :-)

Vart tipsa om bloggen din i dag, så nå måtte eg inn. Eg linkar, for her var det mykje kjekt!

Ha ein kjekke dag!!!

Patina-H sa...

Hei ! Ser so koselig ut hjå deg :) Og den kjolen var no berre fantastisk ! Vel overstått bursdag ! :)

Therese sa...

Gratulerer så mye med vel overstått toårsdag. Flotte bilder som vanlig, og plastglassene fra Rice er så fine. Jeg har veldig lyst på noen selv, men er litt usikker på om det er helt stuereint når man er barnløs *lol*

Rosa sa...

For ein fantastisk nydeleg kjole! Og kjøkkenet til trulto var jo heilt i den rette stilen ;). Det var jo ein perfekt dag for hageselskap, så eg vil tru at både bursdagsbarnet og alle gjestene hadde ein strålande dag!

Tove sa...

Gratulerer så mykje til den gode 2-åringen din - og takk for kosleg helsing til min 2-åring!

Det er stas å feire 2 år, det er jo verkeleg fyrste feiringa dei verkeleg forstår noko av og har stor utbytte av.

No må eg jobbe litt, skal vere munnleg sensor i morgon og må børste støv av Ibsen, Aasen og alle dei andre....

et kjært hjem sa...

Kjempekoselig blogg du har, mange fine bilder :) Det var en veldig søt kjole lillejenta hadde på seg!

Sine sa...

Gratulerer med vel overstått feiring av toåringen. Alltid kjekt med barnebursdager. Og så fin kjole og kjøkken og kake og pynt... Jeg koser meg sånn med å lese bloggen din!

Haust sa...

Gratulerer med toårsjubilanten! :) Så utruleg koselege bilete! Fantastisk når véret slår til og ein kan feire bursdag ute!

Ha ei god helg...

mymindandsoulfulliving sa...

Åh vilken söt liten tvååring!! Roligt med födelsedag
kramar Malin

Anette {foreldremanualen} sa...

Gratulerer så mye! Aldeles nydelig kjole - skjønner godt at hun ville ha den på! :-)

Brit. (lille meg) sa...

Hei igjen!
Jeg har en utmerkelse til deg.
Den er på bloggen jeg bruker til dette. Gå inn på :
www.bkverndal.blogspot.com
Der står det at den skal gis til 15 nye, men det gjør du som du vil med. Du gir den til de du vil, eller bare beholder den selv.
Ha ei god helg!:-)

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務