måndag, juni 22, 2009

Sommar!

Det aller beste med sommaren er at me kan hauste inn så uttømmelege mengder med pynt! Her er årets fyrste hageroser komen i vase, og på ein liten rusletur fant eg dei nydelege prestekragane... Sommaren er berre råflott og raus...
Håpar alle har hatt ei fin helg, me har kava på med dugnaden vår. Og hybelguten har endeleg kome heim til mor og far...saman med eit digert lass av arbeid for vaskemaskina...sukk... Men jammen så kom sola med guten og difor har me eit strålande vaske-og-tørkevêr. Kryssar fingrane for at det held seg ei god stund til....
Ha ei flott veke!

6 kommentarer:

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelige bilder. Og ja det er noe av det beste med sommeren og med det å ha hage. Om en plukker inn eller lar de stå i beddet så har en de der, og kan bare stikke nesa nedi og snuse inn verdens beste perfume. Her åpenet første rose seg i går. Det er en nykjøpt busk og jeg må helt ned på kne med rompa i været for å lukte. Naboene flirer sikkert:))

Ha en fin uke
:)

mymindandsoulfulliving sa...

Så ljuvliga bilder!! Allting doftar så gott nu!
Kram Malin

Jannicke sa...

Ja,
om sommeren er naturen virkelig raus!!

Nyt de fine dagene som vi nå er lovet!!

Klem J.

Brit. (lille meg) sa...

Herlige sommerbilder! Det er så flott med alle disse blomstene!
Så får du vel arbeid når sønnen kommer med klesvasken sin. Men det går vel greit. Det er bare å arbeide seg gjennom det. Lykke til,- og ha en god St.Hansaften!:-)

Marianne sa...

Deilig med friske blomster om sommeren.. Nydelige bilder. Fint lappeteppe også, snill tante du har :) Ha en fin St.Hans Aften!!

hjemme bra sa...

Hei der.
Det er en fryd å sjå på desse nydelige bilda av vakre blomster! Ja, sommeren er ei herlig tid! OG skaperverket har så mykje vakkert å by på!
Lykke til med klesvasken :-)
Må vere kjekt å ha hybelguten heime!
(Kom på at eg har kle i vaskemaskina... må stikke og henge dei ut...)