måndag, juni 15, 2009

Ein "uinvitert" gjest...

Ein uventa gjest kan ein kanskje seie? Men ein gjest er det like fullt...Når eldstejenta bokstavleg talt kjem bærande (med litt hjelp frå besto) på eit orgel. Og ikkje er det lite heller....

Til og med eigen krakk føl med... Men kva gjer ei stakkar pedagogisk mor når det brått i stova står ein uventa gjest?? Jodå ho lar han bli...for eldstejenta har lova på tru og æra at ho skal læra å spela julesongar til mor...(til jul..haha)
Men den viktigaste motivasjonen var nok at eldstejenta hadde byrja å gå til pianotimar...(men er det det same som orgeltimar??).
Me får sjå kor lenge gjesten får bli, eg byrjar faktisk å like han....
Ha ein super tysdag!

7 kommentarer:

Jannicke sa...

Hehe... Ja, tenker den pedagogiske pekefingeren kom frem der ja..
Orgel gir barndomsminner.. Hadde selv orgel som barn, og gikk på kurs. Husker jeg alltid måtte øve med øreklokker på.. Kunne ikke skjønne det den gangen. Jeg var jo SÅ flink, hihi.. Skjønner det litt bedre i dag ;o)
Lykke til med masse musikk og glede i huset ;o)
Klem J.

Brit. (lille meg) sa...

Spennende! I mitt hjem var det aldri et sånt instrument, selv om storebroren min kunne spille. ( Vet ikke om han spilte orgel, nei).
I min manns barndomshjem stod det før min tid et orgel, men det var blitt båret på stabburet, fordi det var falskt. Hadde ingen til å stemme det.
Selv er jeg totalt umusikalsk.
Lykke til med orgelet. Datra blir sikkert flink, om hun er interessert i å holde på.
Ha en fin dag!:-)

Unknown sa...

Ja det er viktig å ikke drepe lysten hennes! Forsett med å være pedagogisk...hi hi Det er en flott egenskap å kunne spille et instrument!!Lykke til med orgelet!

Virkelig skjønne bilder du har i bloggen din !!

Rosa sa...

Godt å høyre at du ikkje kasta ut den celebre gjesten! Orgeltimar og pianotimar er vel ikkje heilt det samme, men om jenta vil, så kan ho lære seg begge delar! Håpar det vert jolesongar med "komp" til jol :)

mi-rachel sa...

du det orgel var jo kult hos deg!

hjemme bra sa...

Hei.
Gratulerer med den flotte uinviterte gjesten ;-)
Håper jenta blir glad i å spele.
Gratulerer også med 2åring. Flott jente, flotte kaker, og koselig med hageselskap

Solveig sa...

hihi! dette bringer frem minner om hestetramp og til elise i "trumpet" eller "pan flute" utgave. vet ikke om noe som er mer retro enn dette, hihi!

jeg skulle gjerne hatt et orgel i hus!