fredag, juni 26, 2009

Utekjøkken...

Måtte nett vise den vesle kjøkkenkroken til trulto vår. Ho storkosar seg der ute dagen lang! Til bursdagen fekk ho ein kjempefin komfyr, og det er jo synd å ha den inne når det er mest ute me er om sommaren....

Eg fant eit lite bord eg hadde til overs, ei plastmatte eg ein gong kjøpte på Indiska, og saman med ein stoffrest stifta på veggen, vart det ein riktig koseleg kjøkkenkrok i garasjen vår.
Garasjen vår er ikkje til bilen, men fungerar som eit uthus i direkte kontakt med resten av hagen og plenen... Her kan me sutle med vatn, og basse med skit og søle i pannane. Me kan lage skikkeleg gode sølekaker, og det beste av alt er å bruke kluten og tørke oppatt alt saman etterpå... (det synes iallefall trultemor...hihi)

Bileta er ikkje bloggifisert av mor...men av sjefen i kjøkkenkroken altså, HAHA...

Og i denne varmen trengs det visst vatn på dei stakkar blomane til mor...godt er det at trulto fekk vatningskanne og forklede til bursdagen òg...den er flittig i bruk til vatning dagen lang...
(Må berre nevne at desse bileta er teke i byrjinga av juni, då det slett ikkje var så veldig varmt...måtte berre forklare bekledninga til truto...hahaha, så ingen trur at eg er heilt galen...)

Då håpar eg all får ei skikkeleg varm og flott helg!! Her er det supert å vera for tida, sola steiker og det er framleis ypperleg klesturkevêr!!
Kjem snart att!8 kommentarer:

Helene sa...

Det var da ett supersøtt utekjøkken!!!

mi-rachel sa...

så koselig for veslejenta di meg et så fint utekjøkken.

Anonym sa...

Så fint kjøkken-der koser ho seg nok!
Så søt:-)
Klem Hege.

Pink lady sa...

Så utrolig kjekt at de har fått disse klassiske BRIO konfyrene i hvutt også! Selv hadde jeg i min barndom på åttitallet akkurat samme i rosa. Og det var det ingen andre som hadde, og jeg var verdens heldigste jente!! :)

Jannicke sa...

Midt i blinken for små "travle" jenter!! Søt hun ser ut der hun går og vanner blomster ;o)

Klem J.

mette sa...

nei så kosli... fantastisk go stemning i de bildene der:)

et kjært hjem sa...

Kjempekoselig kjøkkenkrok! Datteren min har samme komfyr, og den blir mye brukt. Så kjekt at leker også kan være fine å se på :)

Tove sa...

For et herlig utekjøkken, og det høres ut som en herlig garasje å ha:)