onsdag, februar 11, 2009

Det var eigentleg ikkje kjøkkenet eg ville vise i dag, men når eg fyrst stod der ute med kamera og godt dagslys så knipsa eg litt "vilt" rundt..hihi. Prøv å ikkje sjå at tavla på døra heng på "halv åtte", den er nemleg hengt opp med borrelås-tape, og kan difor enkelt rettast opp att...(veldig lurt om du ikkje vil spikre i f.eks ei dør).

Elskar den fine brødristaren min frå Kitchen Aid, den er dagleg i bruk og står difor på disken.

Ein liten fargeklatt på veggen, med små plast-tallerkar frå Søstrene Grene og fil-de-fer-hylle (heiter det det??) frå Hjem Kjære Hjem ....

Det eg eigentleg ville vise i dag var mitt siste nypåfunn i heimen. Mange har gjort dette før meg, og inspirasjonen kom eigentleg frå Stoff og Stil-katalogen...eg har stifta ein voksduk til kjøkkenbordet! Har alltid ønska meg ein slik liten stiftepistol, og no fant eg den eg kjøpte rett før jul. Den måtte jo berre brukast til noko...

Mannen i huset har syntes at slike voksdukar berre er tull og tøys, ettersom den flyttar på seg når han tørkar av bordet (jadå visst er han flink...). Men NO var han superfornøgd med mor i huset! Han kunne lett tørke av bordet samtidig som han slapp å sjå at bordet sårt kunne trenge ein omgang til med målarkosten, og duken låg heilt stille!...tjihi!

Tulipanane har no avgått med døden...og er fjerna frå vindaugskarmen for dei som lurte på det...haha
9 kommentarer:

mi-rachel sa...

fint kjøkken du har!

Lille meg sa...

Jeg liker det jeg ser, men spesielt den fargeklatten din!
De små plasttallerknene var helt nydelige!
Smart å lime fast voksduken!
Jeg bruker også voksduk på kjøkkenbordet, synes det er veldig praktisk......
Flott brødrister! Skjønner godt at denne er i daglig bruk.....
Og blomstene var nydelige! Det er sørgelig at de ikke står så lenge...
Ha en fin kveld!:-)

Jannicke sa...

,,,alltid kjekt å titte inn til deg :o). Koselig voksduk, og flotte duse farger generelt!
Klem fra meg.

Rosa sa...

det der ser ut som akurat den voksduken eg var på jakt etter, men som dei ikkje hadde på stoff og stil..? Praktisk å ha den stifta fast. Eg må innrømme at eg vågar ikkje det med det gamle spisebordet mitt.

Grattis med overståtte storfeiringar i heimen, kjenner godt att liste-manien. Eg søv alltid med blyant og papir på nattbordet når det nærmar seg tur eller andre hendingar som krever litt tankeverksemd. Ikveld sitt eg og syns ein tanke synd på meg sjølv, med 39 i feber og verkande kropp.

God kveld til deg og dine!

LillaLykke sa...

Ser ut som vi har lik smak :) hehe morsomt, har gjort nesten det samme:

http://lilla-lykke.blogspot.com/2008/10/ferdig-oppussa-makeover.html

mali-mo sa...

Leeenge siden jeg har lagt igjen kommentar her hos deg, jeg er inne i en rolig bloggeperiode, og har fokus på nesten alt annet hehe ;) Mye som skjer her rundt oss for tiden ;)

Så flott bringeduk du syr? Er det til Vossabunad eller Hardanger? Syns liksom den var mørk i fargene? Blir sikkert kjempeflott. Jeg sydde ringeduk, belte og fangband til ene niesen min ifjor, og iår syr jeg til lillemalien. Neste år en ny niese som står for tur...tror jeg har dem på løpende bånd de neste ti årene hehe. Men det er no gøy da. ;)

Herlige kjøkkenblder hos deg, ser så koselig ut hjemme ditt syns eg, nesten sånn at eg tenker eg skal sette meg ned og drikke en kopp kaffi haha ;) Smart med voksduk ;)

Her hos meg er vi sjuke igjen, så no ligger eg på sofaen med teppe å og pleier hoste, hals, snottenese og feber. Igjen. SUkk. Lillemalien er heldigvis på bedringens vei og ska i barnehagen for første gang på nesten to uker imorgen! Eg er sjukemeldt til mandag men skal på leekontroll imorgen, så får vi se om lungebetennelsen har blusset opp igjen... Ble mye klaging her, men håper formen snart er tilbake!!!! God onsdagskveld til deg!

mali-mo sa...

Og smiler av deg med listene. Nett så meg!

Designe sa...

Åh så fint du har i köket och gillar din bild nedanför detta inlägg oxå..med den lilla soffan och det ljusblå bordet!
Har ni oxå kallt och vintrigt nu?
Ha en bra dag!
Kram :)

fru Pink sa...

Herlige, stemningsfulle bilder hos deg som vanlig! Koser meg skikkelig med denne bloggen, den har det lille ekstra som treffer meg veldig rett og slett:) Elsker tallerkenhylla!