måndag, april 27, 2009

"Ny" pute..

På tide med eit innlegg att... Og sidan eg er ei av dei som stadig er på jakt etter små unike skattar, MÅ eg innom brukthandelen kvar gong er eg i nærleiken...Og denne gongen fant eg eit søtt putetrekk med fine broderte blomar på.

Veit ikkje heilt kvior eg stadig fell for slike broderte saker, eg har skapet fullt av dukar med ulike fargerike broderi. Men eg trur det er noko med alt arbeidet som ligg bak, eg beundrar dei som har tolmodigheit til å sitje slik å brodere på bomullstoff. Det må jo vera litt av eit arbeid!

Og tenk, så kjem slektningar og arvar alt det flotte arbeidet du har laga, men kva gjer dei?? Jodå dei synes det er noko gammalt fjas, og gjev alt vekk til Fretex eller næraste brukthandel, eller verst av alt dei berre stappar det i ein bossekk så det forsvinn for alltid! Utruleg...


Men det er jo bra for meg då, iallefall at nokon gjev det vekk til ein brukthandel... Eg beundrar alt arbeidet i alle dei små fine blomane...Takk til kven det no var som gjorde det. Synes fargane var så fine på dette putetrekket, spesielt den grønne fargen, eg kjenner at eg likar grønt for tida...

9 kommentarer:

Hulda sa...

Så søt pute! Det blomstermønsteret var kjempefint!

mi-rachel sa...

utrolig pent!

Jannicke sa...

Ja, så fin puten var ;o)
Grønn er også en favoritt for meg.. Og spesielt fin var den sammen med det lilla i blomstene..
J.

Lille meg sa...

Jeg tror du har gjort et varp,- igjen! Den puta var nydelig! Du var iallfall heldig som fikk tak i den!
Ha ei fortsatt fin uke!:)

Livs Lyst sa...

Ja, den var søt. Så yndige blomster og herlig med litt farge.

Hilsen Ljo :O)

Linetoppen. sa...

Det mønsteret var helt utrolig fantastisk nydelig!!!
Hadde den ligget i en av mine bruktbutikker hadde jeg kjøpt den med det samme!!

Ha en fin kveld !!

Jannicke sa...

...hei igjen.
Hvis det er nå på søndag dere har konfirmant,
så L y k k e Til!!
Krysser fingrene for oppholdsvær ;o)
Klem J.

Tove sa...

Skjønner hva du mener, jeg tenker også slikt om håndarbeider jeg kjøper i bruktbutikker eller på loppemarkeder. Det er noe med det å gi ting "et nytt liv":) Puta var kjempefin, flotte blomster og nydelige farger:)

fin i formen - Margrethe sa...

Hei! Kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg har i vinter kjøpt flere broderte duker på Q-xl, og tenker også på alt arbeidet som ligger bak. Det er jo utrolig flott håndverk!