søndag, juli 05, 2009

Sommarfest...

Kvar sommar i årevis har me hatt ein tradisjon i nabolaget hjå oss, me samlar oss nemleg til ein skikkeleg hagefest! I år var det vår tur å halde kalaset.

Dette er absolutt ein fest av det meir avslappa slaget, dagen vert bestemt to tre dagar i førvegen og alle sprer me ryktet så godt me kan til alle som er heime i nabolaget...

Me gjer det alltid så enkelt som råd er, og i år hadde me reker, vin og godt brød. Alle bidreg med litt, så blir det mindre på dei som steller i stand. Alt me gjorde var å dekke bord og finne fram nok stolar...Og sjølvsagt pynte litt med roser frå hagen...

To store langbord, og eit litt mindre på enden...og nesten 20 stk klarte å finne vegen i år. Superkjekt og heilt uhøgtidleg, akkurat som eg likar det! Kjempekjekt å ha så kjekke naboar at ein faktisk kan kose seg saman slik ein gong i året (iallefall...).

Håpar alle har hatt ei strålande helg! Eg tek tidleg kveld...av heilt naturlege grunnar...
zzzzzzzz

7 kommentarer:

mi-rachel sa...

så koselig!

Brit sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Brit sa...

Det ser ut som dere har hatt det koselig!
I mitt nabolag samles vi St.Hansaften. Selvfølgelig ikke alle, det skal godt gjøres at det passer for alle. Men vi som var der, hadde en trivelig kveld.
Ha ei flott uke!:-)

annhelen sa...

Deilig med gode naboer som kan samles litt uformelt innimellom. Kom innom bloggen din via en annen, trivelig blogg du har, kommer nok igjen. Fin uke til deg.

etkjærthjem sa...

Så kjekt med nabotreff, du hadde laget det veldig koselig til :)

Sine sa...

Så koselig det hørtes ut. Kjekt med uformelle sammenkomster. Jeg lurer litt på hvilken fargekode du har på de isblå7lys turkise møblene dine. De er så fine.

Sine sa...

Tusen takk for tilbakemelding! Ha en fortsatt fin sommer.