onsdag, april 14, 2010

Litt forskjellig...

Eg er litt tom for idear akkurat for øyeblikket, og det ber bloggen litt preg av...tok kameraet ein runde i huset og knipsa. Eg må ærleg innrømme at det ikkje var særleg mange fine motiv...
Difor kjem ein lett blanding av dei eg synes eg kunne bruke i dag.

Været har vore så utruleg fint og det inspirerte meg til å vaske alle vindauge innvendes og utvendes (med utruleg god hjelp frå vetla trultemor..hihi..)

Eg hengde faktisk opp nye gardiner som eg prøvde å ta bilete av, men det gjekk ikkje...vart mykje styggare på bilete, synes eg. Kanskje det betyr at dei ikkje skal henge særleg lenge? Ofte må eg venne meg til det nye litt før eg likar det..men eg veit ikkje...
Ville difor ikkje vise gardiner her i dag. Eg er igrunnen ikkje så oppteken av gardiner og aller helst er eg utan, men i stova er det så mykje innsyn og så store glas at noko MÅ liksom vera der...

(boksen på bilete over er ein Pringles-chips boks med Blafre papir rundt, smart, enkelt og fint)

Men elles kan de tru me har kosa oss i dag! Med litt vatn på hageslangen putlar velta trultemor så utruleg kjekt og lenge rundt, fyller på vatn i alle kannner og bøtter, tømmer ut att og vatnar blomar (som ikkje er der enno vel og merke...). Det er faktisk utruleg kor mykje arbeid ein kan få til med litt vatn...Og der sat eg i sola, med nyvaska vindauge og kaffi i beste-koppen, kan ein ha det betre?!

Håpar dagen din var varm og fin òg!

8 kommentarer:

Anonym sa...

nei jeg tror ikke en kan ha det bedre jeg - deilig aa foele at en har gjordt en ordentlig jobb!!!

IJ sa...

Høyrtes nydeleg ut med reine vindauge..!! Kom gjerne hit ein tur..;-) Deilig med slike vårdagar!

Therese sa...

Syntes du viser herlige bilder fra hjemmet ditt - og der har vi den flotte koppen også (jeg glemte å kjøre innom H&C her om dagen....).

Vinduene mine ser ikke ut.... vi får besøk til helga, så de er liksom nødt til å bli tatt i dag el imorgen... ikke noe favo syssel :) Høres ut som dere har hatt en deilig vårdag, kos dere videre.
♥klemmer

Livs Lyst sa...

Jeg likte motivene dine jeg! Og særlig likte jeg skapene helt øverst. Så digg å ha alt i glass. Ryddig OG rent!

Hilsen Liv

Anonym sa...

For en lekker blogg og ett lekkert hjem!
Her var det masse inspirasjon og hente:)

Maliva`s verden sa...

Flott og inspirerende blogg du har;o) Tror nok det blir med meg noen kopper fra Tine K hjem fra jobb i dag jeg også;o) God helg! Klem fra Maliva

Anonym sa...

Kjenner også at jeg er litt tom for ideer når det gjelder blogging, men det er vel sån det skal være, Syntes det var fine bilder du viste her. Du har et koselig hjem.
Vårklæm

Åpent hus sa...

fine bilder, dette, da.
hva har du forresten i Pringles-boksa? jeg også liker sånn gjenbruk, men har ikke alltid ide om hva den kan gjenbrukes til! :)

tror alle går litt tom av og til.
særlig hvis alle innleggene må handle om ens eget hjem!
jeg blander mitt og andres, og synes det er kjekt.

fin blogg du har, Noralill!

ha en fin tirsdagskveld
hilsen Åpent hus