tysdag, april 20, 2010

Litt smått og brukt..

Eg veit det er smått med blogging for tida, men i helga vart det ho mor sjølv (altså meg..) som låg nede for "telling". Neidå, ikkje såå alvorleg, men likevel nok til at eg fekk meg ein dag i seng denne veka òg...Trur det gjorde godt! For i dag er eg i full sving att.

Kom på at eg måtte vise dykk dei fine tallerkane eg kjøpte på Fretex i Åsane for ei tid sidan. Dei er små og brune, akkurat store nok til frokost (eller kake..). Dei hadde 6 stk, og det var eg kjempeglad for! Har leita leenge etter litt fleire små tallerkar. Då eg fant dei fine brune glasa vart eg minst like glad, for dei passa perfekt!
Det fine bestikket har eg samla ei stund, det er ikkje ekte skaugum-bestikk altså...men "berre" plast i skaftet. Eg synes uansett dei er veldig fine, no manglar eg berre knivane i det settet...

Synes det er spennande å leite seg fram og ikkje minst finne litt her og litt der...


Desse skålene fant eg i ein anna bruktbutikk.

Må vel seie at fargen i dag er brun...Og eg som berre for få år sidan synes det var uapetittleg å ete frå brunt service..hihi
(Likar framleis ikkje å drikke av koppar som er mørke inni..då men...)


For dei som er oppteken av merke her inne, så fant eg ingen skikkeleg merker på verken fat eller skåler...

I den "friske" delen av helga mala eg badet, og bilete av det kjem snart. Må berre få på plass ting og tang der inne fyrst. Herleg med litt forandring i heimen!

Håpar du har ei frisk veke!
...det håpar nemleg eg at eg får.

PS må nytte sjansen til å gratulere min vaksne gut med 19-års dagen i dag!!!
(vask hybelen, for i morgo kjem me på besøk med pakker..hihi)

4 kommentarer:

Elisabeths verden sa...

Det var da usedvanlig lekre saker du har fått tak i! Man tenker kanskje ikke brunt som en fin farge i forhold til kopper og kar, men her har du motbevist det ;)

victoria (huset i byen) sa...

Så flotte ting du har fått tak i, rart det der hvordan smaken endrer seg etterhvert at noe man ikke ville ha plutselig blir fint... opplevd masse av det selv, og gratulerer så masse til store gutten din, her er jeg slått ut av forkjølelsebasillen, men håper å være frisk og rask i morra....
klem victoria

IfraLahell sa...

Sp lekre da, og fargene er herlige. Er svak for porselen med brune inslag, akkurat passe retro ;) Klemmer

Restegarn i Nord sa...

Det var noen fine ting du hadde funnet, nydelig med de turkise serviettene til de brune tallerkene. Og så flott med gjenbruk da!