tysdag, august 26, 2008

Lys idè!

Eg veit det er sikkert maaange som har kome på dette før meg...men eg har enno ikkje sett nokon her inne i bloggverda...hmmm. Men etter ein tur på IKEA for ei stund sidan kom eg heim med ei svart pute av denne typen: (litt støvete allereide...) Tanken var ein idè frå stora-systere mi, om å klippe inn hjørnene på denne puta og gjere den rund! Men om eg gjer det, må eg sy att hola for hand...og eg er ikkje av den utruleg tolmodige typen, eg ville igrunnen ordne denne puta i ein fart! Og difor klippte eg aldri av hjørnene, eg lot den vera som den var, og fant ein gamal hekleduk som bestemor mi hekla til meg for leeenge sidan, men som på grunn av affeksjonsverdien aldri vil kunne kastast...(eg kunne sjølvsagt bruke duken som den er...hmm) Men eg hadde altså denne lyse ideen om å tråkle den fast til denne puta (som eigentleg skulle blitt rund..hihi), men synes ikkje det gjer noko at den er firkanta ei stund til, i påvente av at tolmodigheita skal vekse seg sterkare...tjihi.


Eg sydde ein stor svart knapp i midten for å liksom gjere inntrykk av at den er litt "rund"...Sy-entusiastar her i bloggverda må ikkje få panikk av å sjå dei "flotte" tråklestinga eg har laga...dei skal nemleg vera slik! (ikkje det at eg klarar å gjere dei anleis...hihi, men ein MÅ berre begynne å stå for det ein gjer...)Puta vart ikkje så verst den...(på avstand tjihi)....Iallefall ein veldig enkel måte å gjere ei kjedeleg pute til ei personleg pute, med masse affeksjonsverdi....!Berre ein liten sommarfugl på veggen... Snart er det haust, og me ser dei ikkje før til neste år....

PS eg kjem tilbake snart, for eg har fått ein liten lampe-utfordring av Den gode feen...men den må eg tenke litt på fyrst...hihi

Ha ein fin fin dag alle saman!!

13 kommentarer:

Den gode feen sa...

Hei hei. Beklagar at eg ikkje varsla deg i bloggen om lampeutfordringa, men det er godt du tar ansvar og ser den sjølv ;) Puta vart knalltøff, personleg og kul! Syns faktisk den er vel så fin som den er, og du treng ikkje stresse med å sy inn hjørnene. Gledar meg MASSE til å sjå lampen din :) Ha ein finfin dag!

aase sa...

Så stilig puta ble!! morsomt å lage noe nytt med noe man har også!!!knallfin ble den....

Kaos sa...

Puten ble jo kjempefin!
Morsomt å ha noe andre ikke har :) og enda morsomere å lage det selv !

Randi sa...

Den puta ble kanillfin!!og så mye enklere enn og klippe,sy , nei her i blogglandi liker vi enkle og greie løsninger best.
Masse fint på bloggen din, har kost meg med alle dine flott bilder og innlegg. Så her kommer jeg nok til å dukke opp igjen og igjen..hihihihi

Ha en strålende fin Tirsdag.

Nr. 5 sa...

Genial idé :)

Huset i skogen sa...

Puten ble fin den, og stinga er det vel ingen som ser...jeg gjorde iallefall ikke det før du skrev noe om det;)
Ha en fin dag!

Rosa sa...

Så flott den vart! Ein strålande idè, faktisk :) Og den kom verkeleg til sin rett i den svarte gyngestolen!

Anonym sa...

Kjempefin!!
Håpar du kosar deg på jobb og ikkje kavar for mykje..
Håpar og at vetla dokko e go att snart. Bale bale, og dårleg start for alle.. Håpar de tar turen i bursdag snart likavel..
Klem vetlasysto:)

Livet er heeerlig sa...

Kjempeflott pute, smart!
Har mange slike duker liggende hmmm
Ha en finfin tirsdag
*Siv*

mali-mo sa...

Det ble en knallfin pute, også passer den så fint i de nye gyngestolen ;)

Lille meg sa...

Så lurt et påfunn! Du er sannelig kreativ! Puta ble kjempefin!
Og så mye fint under her også.
De lappene så fristende ut.
Det er godt!
Jeg har hatt besøk av ei venninne i nesten en uke, så jeg har ikke vært så flittig til å besøke mine bloggvenner. I dag reiste hun.
I dag skal jeg på et styremøte, og må bare begynne å stelle meg snart.
Det tar ca 1,5 timer å kjøre. Heldigvis får jeg med meg ei fra bygda her, så jeg slipper å kjøre alene.
Ha en fin dag fortsatt!
Her har vi hatt nydelig vær i lang tid nå.

Anonym sa...

Vad fin kudden blev... verkligen ett underbart tips! Kram kram.

Hulda sa...

Puta di ble jo stilig! En fin måte å forandre ei pute på, det er sikkert. :) Foreldrene mine har likedan gyngestol som deg. :)