søndag, november 23, 2008

Roleg søndag...

Me har hatt ein roleg søndag hjå oss. Det er godt med slike dagar der ein berre kan pusle på med rydding og ordning her og der...I dag fekk eg tid til å lage slike små fine glas med lys og mose i...synes dei har sett så fine ut på alle bloggane eg har besøkt i det siste...(mange som har sånne...)
Så fekk eg omsider hengt opp adventskalenderen! Den kom på ei rist av ståltråd...eller kva eg skal kalle det? Me har brukt slike til å lage kaninbur ein gong i tida...men i dag har altså ei slik rist fått plass på skapet i stova med pakker på...tjhi..synes det vart ganske fint eg...MEN eg har ein kalender til som må få plass ein stad...Må tenkje litt på det....(den observante vil sjå at eg manglar nokre pakkar...men dei er på veg...)

Som de ser så har det kome ein engel til oss..hihi...han kom og flytte like godt inn i stallen, som jo enno er ganske så tom...

Engelen står der med sitt lure smil...eg trur han veit noko som me ikkje veit...hihi...Ser iallefall sånn ut! Den er laga for mange år sidan av guten i huset...eg synes den er veldig søt, den har følgt oss kvar jul sidan...
No håpar eg alle har hatt ei fin helg der dei er!!
Snakkast snart att...

8 kommentarer:

En lykkelig men sliten mamma sa...

Såå råstilig blogg, fine bilder og interiørtips :D takk for titten!!

Rosa sa...

Så fint, både med ljos og den nyinnflytta engelen! Eg har ein liknande engel som låg under treet ifjor, og eg gledar meg veldig til å få den oppatt!

og du, så lur løysing på jolekalendaren! kult :)


Ha ein god sundagskveld, og god veke i vente!

TM sa...

Synes det var en kuul måte å lage adventskalender på! :-)

Da du skrev at du omsider hadde fått hengt den opp, måtte jeg sjekke kalenderen! Ble litt redd for at jeg var nærmere første desember enn jeg trodde... ;-) Har bare kjøpt en gave foreløpig!

Karen sa...

Såå fin adventskalendar!! Den ideen skal eg kopiere en eller annen gang! Tusen takk form masse fine innlegg!!

mali-mo sa...

Her i huset blir det advetskalender med sporadiske gaver. Må bare få laget den først, og som nevnt skal det skje neste helg ;/ når denne HERSENS eksamenen er over. Er ikkje så ofte eg har så motvilje mot å begynne på en oppgave som denne gangen!

Utrolig bli-glad adventskalender du hadde laget syns eg. Herlige H.D papirer! Og nettingen var flott den!

Ønsker deg en kjempefin kveld!

Ann Helen sa...

Så utrolig kul adventskalender!! Kjenner jeg angrer på mine kjedelige tildaposer..., gjorde det enkelt denne gangen..
Hvor har du fått tak i det kule polkadotpapiret? Leter etter noe fint papir:)

Designe sa...

Åh va fint du har gjort! Så fint med mossa och ljus och så läckra paket! Kram :)

Tea Kristin sa...

Utrolig kul adventskalender, og de lysestakene med mose i var herlige!! Alltid masse inspirasjon å finne inne hos deg! :) Klem