måndag, juni 28, 2010

7 ting om meg...

Hmm dette er ikkje likt meg...eg brukar ikkje fortelje så veldig mykje om meg sjølv. Eg veit ikkje heilt kvifor det er slik, men på mange måtar er det enklare då...bloggen min har alltid vore ein "friplass" for meg, ein stad der eg berre kan dyrke interessa mi for interiør anten det er gammalt eller nytt...

Sjølvsagt er eg som andre..eg likar å høyre ting om andre eg ikkje visste, så difor seier eg 7 ting du kanskje ikkje visste? Om du ikkje kjenner meg då...Grunnen er nemleg at eg fekk ein award...(for leeenge sidan) av den flotte bloggen Shinedesigne. Den utfordra meg rett og slett til å dela litt meir med dykk der ute...hihi
Og igjen tuusen takk for knallkjekk award snille Shinedesigne!


7 ting om meg:
  • Eg er definitivt eit morgonmenneske, elskar å sitje ute ein tidleg sommarmorgon og vente på dagen
  • Eg MÅ ha frokost! Før eg kan gjere noko som helst anna...(inklusiv å vekke ungar...)
  • Har trent sidan eg var 30 år på å nyte ein kopp kaffi...og no endeleg synes eg det er nydeleg...(ikkje spør kvifor eg ikkje heller kan drikke te...?)
  • Eg elskar å vera ute uansett vêr og me har ein utruleg natur rundt oss som ber om å bli brukt
  • Eg trenar 3 til 4 gonger i veka, jogging, motbakkegang/løp, sykling og aerobic i ulike former (men aller helst ute..) Hadde eg hatt tid hadde eg trent litt kvar dag...synes det er veldig kjekt!
  • Jobbar 80% stilling som lærar, utdanna adjukt. Tok deltidsutdanning då dei to eldste ungane var 5 og 10 år. Det tok 5 år...
  • Eldstejenta vår har ein svært alvorleg sjukdom som krev kontrollar ved sjukehus og masse medisinar kvar dag...noko som gjer noko med oss alle saman...

Og nettopp det siste punktet gjer at eg og eldstejenta i morgon skal reisa atter ein gong til Rikshospitalet i Oslo...Men me har vore der mange gonger før og difor tek me det som ein tur. Me skal shoppa litt og kosa oss så godt me kan! Berre eg og eldstejenta som me er så stolte av!

6 kommentarer:

Hege sa...

Så fint å lese litt om deg - og skjønner om du holder noen ting privat:-)
Tøff som lever med sykdom i hverdagen -livet er ikke for amatører...
Og kjekt å lese at du er adjunkt(som meg!):-)
Ha en fin dag imorgen , håper alt går som det skal og at dere får kost dere litt.
Klem, Hege.

Jannicke sa...

Veldig koselig å lære mer om deg..
ønsker deg og eldstejenten alt godt under oppholdet i Oslo. Livet byr jammen på mangen utfordringer..
God klem fra J.

Agathe si sie sa...

Koselig å lese om deg og ditt og det er alltid sån at man liker mest å lese om andre man blogger med, men når man skal begynne å skrive om seg selv, ja da får iallefall jeg litt stopp.
Sender en sommerklem til deg.

Therese sa...

Gratulerer med awarden! Koselig å få "vite" litt om deg :) Men jeg skjønner godt at du vil være litt "annonym", føles litt friere da.

Sier som Hege; livet er ikke for amatører, ønsker deg og eldste jenta di god tur til Oslo.

Nyt sommeren!
klem

mi-rachel sa...

kjekt å lese litt om deg.
kan tenke meg det kan være tøft leve med en alvorlig sykdom. det gjør noe med en!
ønsker deg og dine (og spesielt eldstejenta di) en god sommer!!

Glede sa...

Hei! Jeg synes det er litt fint jeg.. Å dele noen ting om oss selv. Så ser vi hverandre bak lysene, vasene og stolene. :) Kjekt å lese om deg og livet ditt. Jeg er forresten også adjunkt.. :)