tysdag, januar 06, 2009

Ein liten ansiktsløft...

Eg kjende eg trengde ein liten oppfrisking her inne...difor har eg no etter (mykje strev) endeleg fått meg ny logo øvst og litt anna bakgrunnsfarge...ikkje mykje, men nok...(for no)

Jula er borte vekk hjå meg, og i år rakk eg ikkje verta skikkeleg lei jula. Synes det var litt vemodig å ta ned ljosa i vindauga og ikkje minst saknar eg ljoset frå treet i stova....men men Me får håpa det kjem jol igjen til neste år!
Eg og vetlemor er åleine heime i nokre dagar, storesyster og pappa er reist til Oslo. Der skal storasyster på sin vanlege kontroll på Rikshospitalet....ho har ein alvorleg immunsvikt-sjukdom som treng å passast nøye på. Ikkje så veldig kjekt å starte året slik for ho, men ho har heldigvis ei tante og eit søskenbarn i Oslo (hei!) som det er veldig kjekt å besøke i samme slengen...og ikkje minst så trur eg ho fekk nokre pengar til jul....som sikkert får bein å gå på der borte...
Me saknar pappen, systo og storebroren her heime...Storebror er reist på hybelen att og eit nytt halvår på skule tek til...I natt så vakna vetlatrulto med eit skrik etter pappa...Ho er slik ei pappajente! Ho skal berre ligge i armkroken hans om natta (om ho vaknar)...og no var det berre meg her...uff og nei..stakkar...(tjihi)

For å gløyme det tomme huset ei stund så måtte me ut i snøen i føremiddag! Utruleg kor det lava ned med snø! Kjempekjekt! Me drog rundt på akebrett, og fant oss ein bakke å skri i...eller mor måtte dra akebrettet nedover...litt for masse laus snø...

Jammen er det fint når det er så kvitt ute! Me kosa oss leenge ute i dag og vart gode og raude i kjakane...så bar det inn til litt mat, før me måtte ut å trilla på sovetur...Hektisk men supert med ein fridag i veka!


9 kommentarer:

Lille meg sa...

Aller først må jeg gratulere med nytt utseende på bloggen din! Det ble skikkelig fint! Hvordan fikk du det til? Jeg kan ikke dette, er bare henvist til å bruke malene på blogger.Jeg bytter jo mal av og til, men dette er noe annet....
Jeg har også tatt bort jula,blir fort lei den, jeg også.
Så artig at dere koser dere og baler i snøen!
Det er leit å høre om storesøster, som har denne immunsvikten!
Men det er iallall godt at hun kan få hjelp........
Ønsker deg ei god uke!:)

Haust sa...

Huff, det er ikkje kjekt når helsa ikkje er som den skal! Signerer kommentaren over her: Godt at det er hjelp å få!

Utruleg koselege bilete hos deg på nyåret, fargane er så tiltalande og friske! :)

Rosa sa...

Forandring fryder, heiter det jo :)

Godt når det alvorlege kan kombinerast med noko kjekt. Eg har forresten òg pappajenter som titt og ofte ropar på papsen når berre mor er tilgjengeleg. Ikkje alltid like kjekt, men heldigvis er det tider då mor er god å ha òg :)

God veke til deg og vetlemor!

Malys krok sa...

Skriver litt her jeg, er her for første gang. Så koselig dere hadde det i snøen. Synd for storesøster som måtte reise fra den, men godt noen kan ha kontroll med sykdommen. Ikke artig når barna er syke. Koselig blogg du har.
Hilsen Margit.

mali-mo sa...

Håper Osloturen går bare bra for storejenten og at helsen er bra ;)

Gratuerer med ny blogg! Var blitt kjempeflott syns eg. Og snøbildene var utrolig koselige, her er det bare is og hålke. Datt så lang eg var tre ganger på vei til jobb idag, så litt snø for å dekke til hålkeføret hadde ikkje vært så dumt ;)

Klem fra meg ;)

Jannicke sa...

...krysser fingrene og sender varme tanker til store-jenta di..
Godt vi har et helsevesen som fungerer (ihvertfall stort sett).Jobber selv på sykehus, og ser mye lidelser, men det er ekstra vondt når det er barn det gjelder.. Ellers må jeg få skryte av blomsterbildene dine. NYDELIG!

Anonym sa...

Hei på deg.
Koselig blogg du har. Fant deg inne på NIB.

Så flotte bilder under her.

Likte tøflene dine som du hadde heklet 5 par av. Lurte på hvor du fant mønsteret på de?
Har vært ute etter slike.

Ha en fin dag.
Hilsen fra Agathe

Anonym sa...

Hei på deg.
Koselig blogg du har. Fant deg inne på NIB.

Så flotte bilder under her.

Likte tøflene dine som du hadde heklet 5 par av. Lurte på hvor du fant mønsteret på de?
Har vært ute etter slike.

Ha en fin dag.
Hilsen fra Agathe

HH sa...

Hei!

Håper at det går bra med storesøster- aldri morsomt når barna er syke. Men vi får håpe at hun er i trygge og kompetente hender! :)
Så masse fin snø dere har! Blir litt misunnelig- her på Østlandet er det bare KALDT og ikke noe snø, utrolig kjedelig for ungene..