torsdag, januar 01, 2009

Ein liten kavalkade...

Om det ikkje akkurat er ein års-kavalkade så er det etter inspirasjon frå andre bloggar sine årskavalkadar...eg no viser litt bilete frå tida som har gått...


Dette bilete er heilt frå byrjinga av mi blogging...eg byrja i 2006, men var ikkje særleg ivrig, og hadde enno ikkje funne så mange andre bloggarar... Dette er gamle-gode-sofaen vår...det finnes ikkje betre sofa i heile verda...hihi..(no er den pensjonert og står i hagehytta vår...)
Desse tøflene fekk eg hekledilla på ei stund, trur eg hekla 5 par...og det er bra til å vera meg! Til og med mannen i huset fekk seg eit par...men dei er gode, eg brukte desse så seint som no i jula...Trappa opp til 2.etasje vart måla...


Men den største endringa her i huset er nok golvet i heile 1.etasje! Legg merke til "før-bilete" ovanfor her...sjekk endringa i lyset på bileta...heilt utruleg kor mykje betre ljos det vart med nytt kvitt golv!

Men for all del, bileta kunne vore mykje betre om eg hadde eit betre kamera....sukk...eg slit fortsatt med mitt heilt ordinære kompaktkamera av typen ...Canon Ixus50...og det egnar seg kun for foto i fullt dagsljos!
Vart visst ikkje rare kavalkaden her...men eg fekk plutseleg besøk av ei ultra-hyper-aktiv jente som visst treng litt oppmerksomhet...
Håpar på eit betre foto-år og fleire nye prosjekt her i huset, blant anna håpar eg på tilbygg og utbetra vaskekjellar og kontor i kjellaren....me får sjå kva som skjer i 2009 :)
Kva er ditt ynskje for det nye interiøråret??

10 kommentarer:

Guttemamma sa...

TRor det er første gang jeg titter innom deg? Koselige bilder du viser!! Mitt interiørønske er at jeg skal ha overskudd til å sette i gang med prosjekter...HIlsen Anette

Linetoppen sa...

Kjempefine bilder ! Veldig koselig hos deg !
Gleder meg til å følge deg videre.
Hilsen Linetoppen

Rosa sa...

Verkeleg fint med det nye golvet, ja! Var det IKEA-golv?

Eg har òg ein IXUS 50, men den er nok ikkje så mykje brukt no. Mest om eg ikkje gidd dra med meg det store kameraet på utflukt.

Interiørynskje? Ny stove/tv-stove!!! Og så gang/trappeoppgang, eit nytt barnerom, omvøla i gjesterommet..... eh, ja - det manglar ikkje verken på ynskjer eller planar, berre tid og pengar ;)

Ha eit retteleg godt nytt år!

A-mora sa...

Så morsom bildekavalkadet:))
Her skal vi legge 60km med nytt gulv, riv en vegg og forny benkplater på kjøkkenet i første omgang. Vi hadde vannskade før jul som vi skal utbedre no.
Har planer om og male bade og wc og gang senere i år:))

Ønsker deg lykke til med oppussingsprosjektene dine:)) Skal bli morro og følge med på.

Haust sa...

Å, eg sit her og sukkar over det fine lysturkise bordet ditt! Det er aldeles fantastisk nydeleg!

Ynskjer deg og dine eit vidunderleg nytt år!

fru Pink sa...

Utrolig flott med det hvite gulvet! Vi pusset opp alt i sommer, men jeg turde ikke hvite gulv.. Angrer:/ Elsker uttrykket i stua di!
Gode nyttårsønsker til deg og dine:)

Nunne sa...

Du, jeg syns bildene var bra, det viser godt hvor golvet har forandra lyset i rommet. Rart med de fargene.
Jeg har grønn stue, og har lenge hatt lyst å malt lyst, men du vet, det er tiltaket, ikke noe annet... no SKAL jeg være flink i vår, og ta ei helg og male... det er lettvint, kan jo ta en vegg i gangen og male flere strøk, det tørker jo på et blunk, og luktfritt er det også....
Du gav meg en ny piff no!
Takk skal du ha! Godt nytt år!
Hilsen fra Nunne.

Tea sa...

Herlig bildekavalkade! :) Jeg er SÅ enig i at det hvite gulvet ble en kjempeforandring!! Superfint! :)

Ha et strålende fint nytt år!! Jeg kommer til å følge med deg og la meg inspirere av den kule stilen din også i året som kommer! :)

Klem

Lille meg sa...

Så artig å se forvandlingen i heimen! Spennende! Jeg slipper heldigvis å tenke på forandringer i mitt hus så langt. Vi flyttet inn i nytt hus i 2003.6 år til sommeren.Utrolig!
Du har god smak og estetisk sans.
Flotte bilder du viser!
Takk for at du lot oss få et glimt inn i huset ditt!
Godt nytt år til deg!:-)

LillaLykke sa...

Elsker hvitt gulv, dette var helt nydelig! :) For en forskjell!