måndag, januar 12, 2009

Litt nytt i stova...


Eg kan ikkje sende mann og barn til Oslo utan at dei kjem heimatt med noko....Og denne gongen vart det bokhyller til stova. Me har tenkt og tenkt på desse hyllene heilt sidan i sommar faktisk. Eg er ikkje typen som spring i møbelforretningar og kjøper med heim utan å grundig ha vurdert alle alternativ...
Og alternativa er som oftast maaange...Kva har me? Kva kan eg bruke av det? Kan eg kjøpe brukt? Kan eg finne noko som er mykje finare på Fretex/bruktbutikk?? ...ja eg veit ikkje kor mange av dykk der ute som har det slik?? Men eg kan gå i månader å tenkje på dette...Og denne gongen var det bokhyller me var på utkikk etter... og det vart ikkje enkelt...

Men no er valget teke og bokhyllene er kome på plass i stova...(det går an å gå bak sofaen altså...ser ut som eg har klistra sofaen opp i hylla haha...) Eg synes faktisk det vart ganske bra! Eg likar at det er dører og at hylla ikkje er så djup...Som de ser av bileta så falt valget til slutt på IKEA sine Billy-bokhyller med dører...billig og bra! Og ikkje minst synes eg dei kanskje er litt tidlause (?) Men det vil visa seg... Dei har fordelar som at ein kan byggje på dei i enkle delar...og dei utnyttar litt takhøgd oppover...(202 cm høge)...
Og ikkje minst så hadde dei plass til alle bøkene me har hatt lagra i kjellaren sidan i sommar! Me har visst fleire bøker og kunne nok byggja på litt allereide, men det får vente litt.
Kjekt med litt nytt i stova....
Tenkte eg snart skulle vise maleprosjektet mitt i kjellartrappa, men før-bileta er så grusomt stygge...at eg må vente til eg er HEILT ferdig slik at eg får nokre skikkeleg fine etter-bilete..hihi..(så var det dette med dagsljoset då....hmmm)

9 kommentarer:

Ninas Drops sa...

pip pip..
Deilig med hylleløsning bak sofaen da. Jeg selv har bøkene mine fortsatt i esker i kjelleren... ja ja..har jo ikke så mange da så.. men skulle gjerne visst hva jeg har der..Ligget i esker i over to flytterunder a 2 år..hi hi..
Drops

fru Pink sa...

Billy er bra! Vi leter også etter en løsning, for her er også bøkene plassert vekk i boden etter flytting.. Vi har ikke plass til hyllene i stua da, men i gangen skal de få stå!
Er akkurat som deg mht å bruke laaang tid på å bestemme meg! Her står slaget om plassbygget hylle eller Billy - den som lever får se, tid kan det ta;-)

Ble i hvertfall kjempefint med hyllene bak sofaen! Smart plassering:)

Lille meg sa...

Ja, dette var lurt!Og så tar det jo ikke mye plass når det står bak sofaen. Dere har gjort et kupp der, tror jeg. Og så har jeg fått inntrykk av at husmora er både praktisk og økonomisk anlagt... Du har igjen for det....
Ønsker deg ei flott uke!:-)

hjemme bra sa...

Så flotte bokhyller!
Eg og ønsker meg bokhyller med dører med glas i. Ser for meg at det er praktisk - om ikkje barna lager masse fingermerker på glasa da....

Ha ein god kveld.

Er spent på å sjå maleprosjektet ditt.

storeflittig sa...

ideell plassering bak sofaen? vet du - jeg er akkurat som deg. det tar liksom huuundre år å bestemme seg for møbler og slikt (hehe jeg har feks ikke fått kjøpt vannkoker på 3 år, takk for kommentar, forresten:).

jeg har billy på ønskelisten også, hvem har ikke det egentlig? de er ganske geniale, og virkelig vakkert ble det hos deg!

Blomster i hagen sa...

Hei!
Så flotte hyllene blei, at ikke eg tenkte på dei når me skulle ha skap på kjøkkenet, det hadde jo passa kjempe fint der. Men men, mn får ta tiden til hjelp så får man gjort litt endringer etter hvert.

Håpar alt er bra med deko og med Oslo damo, var jo bra alt gjekk så fint. Håpar dei ikke hadde ein altfor slitsom tur heimatt.

Håpar med sjaåst snart.
klem

Den gode feen sa...

Hei hei, Eg diggar Billy. For mange år sidan kjøpte eg 60 cm breide Billyar. Mange år etter oppdaga eg ein reportasje i BONYTT med ei dame som hadde ein lang vegg med Billy med glasdørar. Eg sette 60 cm'ane i kjellarboda (til oppbevaring av ved i) og kjøpte nye 80 cm breide - med glasdører. Fine og praktiske på same tid. Har ikkje angra eit sekund. Sofaen framfor er knallfint! Ha ei flott helg!!

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Jeg har tittet inn hos deg... koselig blogg du har. Du er velkommen til å besøke min blogg hvor jeg viser bilder fra boken Sjarmerende Gjenbruk som jeg har laget sammen med Hanna.
Klem...Ellen

Tea sa...

Billy er bra! Vi tenkte også lenge på disse hyllene med dører på - de er veldig klassiske og elegante! :)

God helg!!