fredag, januar 09, 2009

Helgefred...


Ja, endeleg kan helgefreden senka seg i Noralill-heimen! Eg nemnde i forrige innlegg at storesyster og pappen reiste til Oslo på mandag, dei er no heldigvis heime att! Alt vèl med begge to... Men eg må jo seie at etter denne veka som åleinemor, har eg vunne ny respekt for alle åleinemødre der ute! For med nesten full jobb (jadå eg veit eg har ein kjærkommen fridag...) og ei turbo-jente på 1 1/2 år i heimen så kan det bli ganske travelt!

Og når me i tillegg bur i eit hus som er såpass trekkfullt, at når gradestokken kryp under null så må det sprengfyrast for å ha nokolunde varme i stova.... Det vart ved-bæring både seint og tidleg...og snømåking måtte sjølvsagt til så ikkje bilen skulle snø inne...kjellartrappa har eg sjølv vore så lur å male..hihi..så eg måtte UT får å gå inn i kjellaren å bruke vaskemaskina. Og når i tillegg den vetle turbojenta er livredd for nissen kvar gong mor forlet rommet....så vart det litt styr...Men alt enda heldigvis godt, trappa er tørka og me kan gå den rette vegen ned...snøen er smelta, og i dag når mann og eldstejente er heime, så er det så varmt i stova at eg jammen trur gradestokken har krypt over nullen att..hihi...

Kort sagt; eg er veldig glad for at mannen er tilbake og kan trø til litt innimellom iallefall...haha...
Bileta i dag ber litt preg av ei som ikkje heilt veit kva ho skal fotografere...tjhi...manglar litt motiv om dagen. Så bileta er litt rundt i stova...PS juletreet som skimtast på veggen bak med sofaen er forresten vekke no...Kjekt så lenge det varte...

13 kommentarer:

fru Pink sa...

Du tar så fantastisk vakre bilder fra en stue som jeg som sagt tidligere kunne flyttet rett inn i! Nydelig! Bare pøs på med fler du:):)

God helg, kos dere samen!

Lille meg sa...

Du er flink til å få med hverdagsopplevelser! Takk for at du lar oss få del i en bit av livet ditt!
Ønsker deg ei riktig god helg!:)

majamysil sa...

Så fine bilder fra hjemmet ditt, ser ut som et reportasje fra et blad:)

mali-mo sa...

Nydelige bilder, og kjempefin stue ;) Spisestuestolene...et innlegg takk? JEg er på jakt etter nye, tror mine tar kvelden snart. SUKK.

God helg!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Jeg er dønn enig med Fru Pink, også er du så fantastisk flink til fargesammensetting. Du kombinerer farger jeg rett og slett ikke skjønner hvordan du får til å funke. Babyblått og orange liksom....

Er SÅ imponert over den fine bloggen din. God helg :)

Briggs lekehus sa...

For noen flotte bilder!!!! Likte spesielt godt det fatet!!

Tove sa...

Eg veit alt om dette med trekkfulle, gamle hus.... Vi løyste det enkelt og greitt med oljefyring. Ikkje med heilt godt samvit for miljøet, men vi har fått ein mykje betre kvardag. Og du, eg må ut KVAR gong eg skal i vaskekjellaren..... Heile året!!!! Sukk, blir forresten ordning til sommaren. God helg!

Anonym sa...

Nydelige blider fra stuen din.
Likte kjempgodt det første bilde med det orange fatet !
Hilsen Linetoppen.

Anonym sa...

Så koselige bilder og flott blogg du har! Superinspirerende! :)

Ha ei god helg med familien!

Rosa sa...

høyrdest kjent ut, både med travle ungar, mann på tur, og sprengfyring i stova (og på kjøkkenet). Men heldigvis - alt er ein overgang ;)

God helg!

Haust sa...

Guuuri malla for nokre fine bilete! Eg har problem med å gå ut av sida di i dag - vil berre ha den liggjande open på maskina mi slik at eg kan titte på bileta dine med jamne mellomrom...

Takkar igjen for inspirasjonen!

Jannicke sa...

Du skuffer aldri :). Bloggen din var den første interiørblogg jeg begynte å følge med på, og jeg er fortsatt jevnlig inne og sjekker opp hva nytt du deler med oss..
Klem ;)

Ninas Drops sa...

hei.
Fant siden din gjennom fjellrosa=)
Synes jeg dro kjensel på det fatet i blogglista hennes=)
Jeg har nettopp kjøpt meg ett lignende bare i turkis på fretex..
Skulle vel heller hatt ditt da jeg er i en oransjmodus om dagen.

Oki skulle bare si at du har en koselig blogg og at jeg kjenner igjen det med kulda som tar allllll veden vår....
Hilsen Drops som droppet innom deg=)