tysdag, mars 17, 2009

Lappverk...

No har bihulebetennelsen endeleg bestemt seg for å la meg sleppe å bli plaga lenger....phu! Men for all del, når ein sitt slik å berre kjenner på verking så er det jo godt om ein klarar å få tankane over på noko anna...

Og det har eg gjort! Eg lova meg sjølv at eg ikkje skulle hekle noko før eg var ferdig med perlebingkluten til eldstejenta sin konfirmasjon. Og NO er eg endeleg ferdig med den! Takket være bihulebetennelsen, faktisk...haha...(satt i ro leeeenge nok...).

Men som innlegget i dag viser, så er det ikkje bringkluten eg er mest oppteken av. Eg er så glad for at eg ENDELEG kan hekla igjen!!
Som nokon av dykk hugsar så byrja eg på dette teppe for leeeenge sidan, då berre i rosa, brunt og kvit, no kom lappane fram att og eg har supplert med lilla og grønt. Det er rart med det, eg bestem meg ofte for at eg berre skal bruke tre fargar så endar eg alltid opp med fleire. Trur det vert for kjedeleg å hekle same fargane...No når eg ser oppskrifta att, skulle eg ønske eg berre hekla det i EIN farge...ja, ja eg kan vel hekle eitt til...?? Ein gong...
Eg veit ikkje kor stort eg vil ha det, men eg vil hekle dobbelt så mange lappar som eg har no iallefall....Kan bli eit skikkeleg koseteppe til sommaren. Det er veldig mjukt og fint, hekla i dobbelt alpaca garn...Oppskrifta har eg funne på Drops sine sider...Alltid kjekt å finne gratis oppskrifter. Anbefaler alle ein tur innom dit.
Ha ei fortsatt fin veke alle som er innom!


10 kommentarer:

Lille meg sa...

Det var godt å høre at du nå endelig er frisk igjen!
Og det teppet ditt ser bare helt herlig ut! Du er flink! Jeg kan ikke hekle, jeg.
Håper din dag blir god!:))

Briggs lekehus sa...

Nydelig heklet!! Og nydelige farger!

mi-rachel sa...

kjempe fint!
nydelig farger.

ceciliegrut sa...

For noen nydelige farger du har valgt. Disse teppene er fantastisk fine, noen finere enn andre pga fargene da ;o)

Anonym sa...

Skjønne lapper :)
Ha en fin tirsdag!

Marihøna sa...

Kjempefint!
Hmmm, føler jeg er den eneste som ikke hekler lapper for tiden - det er tydeligvis populært i blogglandia for tiden. Ja ja, tror ikke det er noe for meg - jeg som ikke kan sy i en knapp en gang, hehe!

Klem fra Marihøna

Jannicke sa...

Så flink du er!
Dette er noe jeg ikke kan i det hele tatt,
så da blir jeg imponert!
Takk for hilsen hos meg..
Grøtbildet er kommet til etter litt inspirasjon fra deg ;o).
Natti.

Tea sa...

Godt å høre at du er i bedre form igjen Noralill! :) Synes teppet ditt har nydelige farger! Funderer på å hekle meg et slik teppe jeg også, men bør kanskje bli ferdig med det andre halvferdige teppet mitt først?? :P

Ha en strålende fin dag! KLem

Anonym sa...

Så fint det mønsteret på de lappene var og kan tenke meg til at det blir kjempemykt i alpakkagarn. Jeg holder også på med et og syntes det er morsomt med mange farger. Har som mål at ingen lapper skal være lik, men det kan bli ei utfordring.
Ha ei fin helg.
Hilsen fra Agathe si sie

Rosa sa...

Så nydeleg mønster det var i lappane - små blomar! Godt du frisknar til omsidar, det er ikkje kjekt når det dreg slik ut (sjølv om bringkluten vart ferdig :) )


Håpar du og dine har ei god helg i vente!