laurdag, desember 05, 2009

...helgAller fyrst må eg takke for alle dei kjekke bursdagshelsingane eg har fått her inne!! Utruleg kjekt!! Eg må seie eg er imponert over alle dei utruleg søte,fine,kjekke og smigrande kommentarane de legg att hjå meg!! Eg føler ikkje eg fortjenar dei....(så fekk eg nett seie det òg..hihi...)

De synes kanskje det er litt tidleg å ynskje; god jul, men det synes ikkje eg. Når det gjeld jul, er det berre å stå på, aldri vente med noko ein skal gjere seinare...for den tida den strekk berre ikkje til! Eit lite førjulstips frå meg er å gjere det du har tenkt; MED EIN GONG!...kan seie at eg snakkar av erfaring, hihi.


Bokstavane har eg klipt ut av litt stivare kartong, limt på ein gamal tapet, og hengt den opp med ein streng. Dette er ikkje noko eg har funne på sjølv, men storasyto mi gav meg ei slik god-jul på streng i fjor til bursdagen min. Og i år så hermar eg....(sånn er eg..)

Viser eit glimt av den vesle data-kroken eg har laga i stova. Den er god å ha når ein vil oppdatere seg på det eine eller andre, men aller mest til handling av julepakker! I år som i fjor kjem mykje i posten hjå oss...

Ynskje alle kjekke damer (og kanskje ein og annan mannn??) ei herleg helg!!

Me skal på fest i helga; Rakafiskfest....nammm....ein skikkeleg førjulstradisjon her i bygda.


10 kommentarer:

Neet sa...

God jul og god helg!!:D

mali-mo sa...

Gratulerer med bursdagen ,)

Og god jul/helg ;)

Jannicke sa...

Rakafisk... hmmm - høres mystisk ut - haha... ;o)

Enig med å ikke vente med ting!
Slik har jeg konkludert også...
så i skrivende stund holder jeg på med 5.sort julekaker!! Har fått helt dilla, og av erfaring vet eg at denne dilla går like fort over som den kommer!

Flotte god jul bokstaver!
Så God Jul til deg og,
og kos deg med rakafisken!
Klem J.

tempo.dk sa...

Hej!
Jeg synes at du har den kuleste blog ever (næsten) - jeg synes at GOD JUL ranken er utroligt flot, og jeg har tænkt på din adventskalender med snorene, siden jeg så den første gang. Så er det sagt. Ha en god lørdag aften. Hilsen Bente

et kjært hjem sa...

God jul til deg også, og gratulerer med overstått :) Veldig fine bokstaver du har laget! Du har et vakkert hjem, med mange fine detaljer!

FlorasFrue sa...

Så fine bokstaver :)
Håper at rakafisken ble god!

Rosa sa...

Slike har eg sett før, ja. Og dei er kjempefine! Kanskje me skulle prøve med noko slikt i rosaheimen òg i år....

kos deg på rakfisk-fest!

Anonym sa...

Så fine de bodstavene, du ga meg en ide der. Først så de ut som de var sydd, men så smart med tapet og papp, smart og så mye enklere enn å sy.
Adventsklæm

Linn sa...

hmm, det tipsert tar eg til meg. Føler eg har gått litt i den fella i år...

Jaja, jul blir det uansett, og eg har no litt tid att :O)

God adventssundag til deg!

*klemmar*

Anonym sa...

veldig interessant, takk