onsdag, oktober 07, 2009

Då var turen komen til stol nr 3...dette er vel meir ein krakk, men eg er kjempefornøgd med den. Den har allereide fått plass rundt kjøkkenbordet vårt. Og var akkurat det me trengde når eldsteguten vår er heime på haustferie...stol til alle, hihi.
Den er akkurat passe slitt i malingen, men stødig og fin. Heilt utruleg at det ikkje går å lage like stødige stolar i dag...? Kanskje eg ikkje handlar i dei rette butikkane..?? Men eg synes faktisk dei laga mykje meir solide saker før...(dette er jo eigentleg ei sak for miljøaktivistar...og ikkje ei lita bloggedame...haha) I dag er me på veg heim til mammo. Eg håpar ho har fått med seg at me kjem...? Eit par dagar hausferie og litt husmorferie...Me gler oss. Men både storebror og pappa blir heime og passar huset.

Ha ei super veke vidare de òg! Så kjem eg snart att...

8 kommentarer:

BeBe`s blogg sa...

Sånne stoler har vi på hytta, de er fra kjøkkenet i mitt barndomshjem, og er fine som ekstrastoler siden de kan stables og puttes under kjøkkenbordet. Tror de er fra 50-60-tallet.

Anna sa...

Ååååååå, den var kul :) Hihi!

Landstil sa...

Kjempe tøff krakk!

Ja jeg syntes også at de gamle tingene virker mer stødige enn de nye.. rart det der!

Brit. (lille meg) sa...

Enig med de andre her: Skikkelig tøff krakk!
Og jeg er også enig med deg: Det ble nok laget mer solide ting før. Nå er det mest bruk og kast. Det skal ikke repareres heller, visstnok. Trist.
Ha en god høst- og husmorferie!
Kos deg!:-)

Jannicke sa...

Krakken var helt deg ;o)
Nydelige blomster!
God høstferie!
Klem J.

mi-rachel sa...

galstilig krakk!
og god ferie.

Neet sa...

Hei! Eg datt innom bloggen din sånn tilfeldig, og tenkte berre; "Så deilig å sjå nynorsk på blogg!" Veit det er mange som skriv nynorsk, men dei fleste skriv vel bokmål.. Eg skriv nynorsk så godt eg kan på min blogg, for å både øve meg i det, og sidan eg synast det er viktig å bruke det eg er vaksen opp med:) Eg legg meg til som følger hos deg, for her eg vil eg snuble innom oftare du!;) Ha ein herleg torsdag.

Designe sa...

Såå snygga bilder! :)