måndag, oktober 26, 2009


Ville berre visa bileta frå helgas ommøblering. Det store skapet stod på motsatt vegg, der som korgbenken står no og spisebordet var snudd andre vegen. Ikkje den heilt store omveltinga, men eg synes alltid det er befriande når eg endeleg har kome på ein "ny" måte og snu om på. Det er så kjekt å stå opp om morgonen når noko er "nytt". Kjekkare å tenne ljos, drikke kaffi og kort sagt alt!


Ja det er ikkje mykje som skal til for å løfte humøret nokre hakk opp. Benken som de ser er flytta frå gangen og inn her. Kven treng kjøpe nye møblar? Nei me berre brukar dei me har på ein litt ny måte...reknar med det er mange som er som meg der ute??
Som de veit så stilte me klokka i helga og etter ein riktig morgonfrisk start i dag kl. 05.10...av vetla dokkemor, så er det ikkje lenge til eg må i seng. Dette er kanskje starten på ein ny epoke?? Med så utruleg tidlege morgonar at eg rekk lage middag FØR eg går på jobb?? HA ha...hadde vore kjekt å vore så effektiv... Men i dag hadde me iallefall ein koseleg start med å ligge leeenge vakne før meg stod opp, for så å ete leeeenge frokost, for så nesten å sovne att før me kom oss ut døra.:)
Men det er herleg med litt lysare morgonar! Og eg er ikkje så lei meg for denne mørke fine kvelden heller...kan tenne lys og kose oss!
Kjem att med bilete av maleprosjektet mitt...snart..

11 kommentarer:

mette sa...

du har det bare så hinnsides fint! extrem fet stil i huset ditt... love it for alle penga!!

Jannicke sa...

Du har en utrolig koselig stue!
Lyst, og en fin mix av farger på møbler og annet "stæsj"..
Liker det sååå godt :o)
Fint også med den lille kongledetaljen på døren :o)

J.

Marte sa...

Sier meg bare enig med Mette her oppe:D
Du har SÅ fin stil! ÅHH!:)))
Flink er du:)

Lycheli sa...

Så utrolig lekkert!! Utrolig hva litt enkle endringer kan gjøre:) Øynene mine blir svært lykkelige bare ved noen nye eller andre detaljer når de titter rundt, så dette gjorde nok susen;)

Klem Lycheli

Vibeke sa...

stemmer i med de andre over her: liker knallgodt stilen din!:)

Blandet loft sa...

Ser ut som Dere har et herlig hus. Likte virkelig godt spiseplassen deres :-)

Hilsen BlandetLOFT

Haust sa...

Du har det så fint heime hos deg!!! Det ser så reint og friskt ut! Høyrest herleg ut å sitje i den koselege stova di med tende lys og kaffi...

IfraLahell sa...

Så utrolig fint hos dere Noralill. Elsker stilen din:) Utrolig hva noen enkle grep kan gjøre. Er som du sier ikke alltid man trenger å kjøpe nye møbler. Ofte fører litt ommøblering til at man ser møblene i nytt lys!

Veldig lekre bilder under her også! Håper dere har en deilig høst.

Klem IFraLahell

Pillepalle sa...

Utrolig koselig og stilig! Hilsen fra Pillepalle

Patina-H sa...

Ja, er det ikkje slik det er, me flyttar rundt i heile huset på tinga våre, og så er det så kjekt å finna ein ny måte å setta dei på. Kjempefint hjå deg :) Ei fin morgonfrisk veke ! :)

mi-rachel sa...

så rent og pent og enkelt du har det.
en fryd for øyet!