torsdag, juni 12, 2008

Bursdagfeiring...

No er me kome så langt at me kan skrive eitt heilt år sidan vetlejenta vart født! Tida går på ein måte fort, men det har skjedd så mykje på dette året at eg synes det har gått eitt heilt år eg..(og det har det jo..hih). Dette vart jo veldig innvikla... Men kort sagt har me hatt 1-årsdag helga som var...

Som eg skreiv i forrige innlegg så hadde storesyster påteke seg ansvaret som "partyplanleggar" (etter mykje om og men frå mor....hmmm) og temaet vart då snøkvit/askepott (eg er faktisk ikkje heilt sikker...det kan eventuelt vera noko nye Disney-tema eg ikkje kjenner..(gammal eg??...)...men dame i kjole var det iallefall på dukar og serviettar...og sjølvsagt rosa!) Festen vart halden i hagen ved hage-hytta vår, med heile familien på besøk (ca. 20 med smått og stort...). Me kunne ikkje klage på været, for det var verken for varmt eller for kaldt, akkurat passe til sommarkjole...

Maten stod inni hytta, og på den måten vart livet såre enkelt for oss småbornsmødre...Når maten var komen fram kunne me sitte å kose oss og slappe av resten av dagen...ungane leika rundt oss og alle kunne (nesten) grise så mykje dei ville..tjihi...For kven gidd å støvsuge graset??
Nokre bilete av hytta (før festen var igang vel og merke...)Hytta er ikkje heilt ferdig, og møbleringa er samla litt frå både her og der...Men det kjem seg...snart...
Dei litt merkelege kakene i framgrunnen er heimebaka rullekake....(trur dei skal vera slik...) gode var dei iallefall...
Storesyster meinte at mor (altså meg..) berre kunne bake, men ho ville pynte...og slik var resultatet. Desse på bilete nedanfor fekk ingen lov å røra, bursdagsbarnet skulle ete dei heilt sjølv...Dei vart jo fine då!
Eg har vel lært at å sleppe kontrollen ikkje er så skummelt...Ting kan gå godt fordi om ikkje eg bestemmer alt...(noko eldstejenta nok vil skrive under på...)
Det vart masse fine pakkar. Blant anna desse kjempesøte støvlane, som har vore i skikkeleg bruk etterpå...sidan regnet kom veka etter...

"Knotte-pusslespel" med dyr på er kjekt når ein er 1-år og kan seie: Bæææ....Kort sagt hadde me ein koseleg bursdag, og det trur eg 1-åringen vår synes òg. Ho gjekk å smilte heile dagen og var så fornøgd! Iallefall etter at ho oppdaga bosspannet som eg hadde plassert sånn litt i bakgrunnen....oppi der var nemleg både halvetne muffins og anna godis....hihi...men litt kjekt skal ein vel ha det når ein er 1 år og alt framleis er lov...?
Ha ei fin helg alle som er innom!! I morgo reiser heile gjengen her i huset på vaske-dugnad! 17-åringen vår skal flytta heim frå hybel for sommaren, og mor må sjekke hybelen for diverse kaniner og anna...hihi

5 kommentarer:

Lille meg sa...

Å! Så mye godt her! Nam nam!
Gratulerer med overstått 1-årsdag.
Du har sikkert nok å holde på med da. Men de er jo så skjønne, disse små! Og så går det så fort at de blir store. Nyt tida nå, og kos deg sammen med veslejenta.
I kveld er ikke internett grei med meg. Plutselig skjer et eller annet, men nå virker det igjen. Det er akkurat som det henger seg opp noen ganger.
Ha ei god natt, nå er det sengetid, kjenner jeg.

Rosa sa...

Det såg ut som eit skikkeleg hage-party! Praktisk når ein slepp å støvsuge både før og etter selskapet, og eittåringen kan grise så mykje ho vil :) Slett ikkje verst av storesyster å organisere dette, og kakene såg nydeleg gode ut!
Grattis med eittåringen!

I eit hus i ein dal sa...

Kjempefint!
God vasketur:)

Tea sa...

Så herlig bursdagsselskap! :) Og gratulerer med vel overstått!!

Ha en strålende helg!! :D

mali-mo sa...

For en flott bursdag! Da må det være deilig å være sommer-unge tenker eg, nåe en kan ha festen sin i et så flott hage hus og ha god plass rundt seg og blå himmel over seg. Herlig!

Støvlene var kjempeflotte! Ble litt misunnelig på de, men eg får tråle butikkene og se om eg finner noe som ligner, hvis ikke du vet hvor de er kjøpt? Må ha nye til barnehageoppstarten i august tenker eg... God helg til deg og dine!