laurdag, juli 19, 2008

Ein liten Test


Eg har fått meg ny mobil! Ikkje at det er så utruleg akkurat, men no testar eg om eg klarar å blogge frå mobilen! Eg er sikkert litt treg sidan eg ikkje har prøvd det før.. Men men, ein gong må vera den fyrste...
Men eg får ikkje til å snu bilete...?Hmmm korleis skal eg gjera det tru?? Nokon som veit? Må eg snu dei før eg legg dei ut kanskje?

5 kommentarer:

Blåbærpai sa...

Eg fann ut at eg ikkje kan snu bileta når eg sendar til boggen! Du må ta biltete den "rette" vegen og ikkje på høgkant!
Og,Grattis med ny mobil sjølvsagt!!

Blåbærpai sa...

EHHE! Skulle vera:BLOGGEN::HIHI

Tove sa...

Det er så kosleg å sitte inne ein søndagsmorgon og surfe i bloggverda, særleg når ein snublar borti bloggar som din! Her var det kjekt å vere! Fekk inntrykk av at du ikkje er så langt unna, reint geografisk. Har lagt ein link til bloggen din på bloggen min, slik at eg lettare finn attende om eg vil besøke deg igjen. Håper det er greitt. Kom gjerne og kik på bloggen min - velkomen!

Tove, Ørsta

Lille meg sa...

Gratulerer med ny mobil. Jeg har ikke prøvd å blogge fra mobilen, men jeg har tatt bilder med mobilen som jeg har overført til bloggen gjennom bluetooth.
Jeg er ikke så praktisk skjønner du, og må få ting forklart. Men det er visst ikke vanskelig for de som kan det.
Men det går greit å gjøre det på min måte også.
Ha en god søndag!

Husmora sa...

Takk for min første komentar, føles litt rart, er usikker på hvem jeg forteller til liksom, om det er mest til meg selv :-)
er det sånn at man spør om lov før man legger blogglinker til liste på bloggen sin?